Frühlingsvolksfest Nürnberg: 31 maart 2018 – 14 april 2018

Het Duitse Frühlingsvolksfest Nürnberg heeft de indoorachtbaan Höllenblitz weten te strikken voor de voorjaarskermis in de gelijknamige stad Nürnberg. De festiviteiten vinden dit jaar plaats van 31 maart 2018 tot en met 14 april 2018. Ook een aantal andere grote attracties zullen naar deze kermis komen.

 

Nürnberg staat er om bekend iedere editie weer grote nieuwe attracties binnen te halen. Elke editie is er wel minstens nieuwe 1 topper van wereldformaat die de vorige edities nog niet naar de stad kwam. Zo stond er op de voorjaarskermis van 2016 de loopingcoaster Teststrecke. In het najaar van 2016 kwam de indoorachtbaan Black Hole en de Wilde Maus XXL. Tijdens de voorjaarskermis van 2017 kon men een ritje maken op de Rock & Roller Coaster en voor het najaar kwam de Alpen Coaster langs, beide achtbanen werden gebouwd door Schwarzkopf.

Nu heeft Nürnberg aangekondigd dat het de zeer unieke indoorachtbaan Höllenblitz van de exploitant Renoldi heeft weten te strikken voor de voorjaarseditie van de kermis. Het is niet de enige achtbaan die naar de voorjaarskermis zal komen. Ook de Wilde Maus van Münch en de spinningcoaster Twister van de exploitant Kaiser zullen van de partij zijn.

 

Voor de waterliefhebbers komt er de Piratenfluss van Heitmann-Schneider. Wie liefhebber is van een goede thrill ride kan zich uitleven op de Techno Power van Eckl, de Break Dance van Wolf, de Space Party van Gugel, de G-Force van Kollmann en de Mr. Gravity van Oberschelp. Ook de 80 meter hoge vrijeval toren “Hangover The Tower” van Schneider zal aanwezig zijn net zoals de 80 meter hoge starflyer “Jules Verne Tower” van Goetzke. Wie het liever wat rustiger aan doet kan terecht op het reuzenrad “Riesenrad” van Willenborg.

 

 

Hieronder de volledige lijst:

Höllenblitz – Renoldi

Wilde Maus – Münch

Twister – Kaiser

Piratenfluss – Heitmann-Schneider

 

Break Dance – Wolf

Disco-Express – Roie

Techno Power – Eckl

Space Party – Gugel

Mr. Gravity – Oberschelp

Cyber Space – Kaiser

Playball – Meyer

Hangover The Tower – Schneider

Jules Verne Tower – Goetzke

Riesenrad – Willenborg

G-Force – Kollmann

 

Happy Family – Heine

Atlantis – Kutschenbauer

Die Große Spassfabrik – Zinnecker

Fun Street – Hofmann

Laser Pix – Jehn

Geisterschlange – Lehmann

7D Kino

Autoscooter – Braun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: kirmes-beschickungen