Foto’s Zoomarine

  • Zoomarine

Zoomarine is een Italiaans dolfinarium, waterpark en pretpark gecombineerd. Voor achtbaanfanaten vind je hier 2 rollercoasters terug. De kleinste is de Big Apple achtbaan Squalotto (Italiaans voor haai) die sinds 2011 in het park staat. De grootste is Vertigo, een Schwarzkopf Looping Star die in 2010 naar het Italiaanse pretpark kwam en daarvoor al op 7 andere locaties stond. Andere attracties zijn de octopus, carrousel en splash battle. Verder zijn er ook verschillende glijbanen en een zwembad. Ook een aantal shows kan je terugvinden in het park zal de dolfijnenshow, zeehondenshow, vogelshow, duikshow en hondenshow. Daarnaast zijn er ook apen in het park.

Themeparkfreak Dries trok afgelopen zomer doorheen Italië, waar hij ook halt hield bij Zoomarine, een combinatie van een dierenpark en een attractiepark. In het park ligt de focus dan ook op shows met dolfijnen en zeeleeuwen, maar er is ook een attractiegebied en waterpark. De grote blikvanger onder de attracties is zonder twijfel Vertigo, een Looping Star gebouwd door Schwarzkopf. Jammer genoeg bleef deze baan in 2020 grotendeels gesloten als coronamaatregel. Gelukkig bleef het Big Apple achtbaantje Squalotto wel haar rondjes rijden.

Themeparkfreaks Tristan en Han trokken in het Zonnige Italië naar Zoomarine. Dit park is een combinatie van een dierenpark en een attractiepark. Er worden meermaals shows gegeven met dolfijnen en zeeleeuwen en je kunt er de nodige pret beleven in een waterpark. Onder de attracties vinden we de kleine achtbaan Squalotto en een klassieker van Schwarzkopf genaamd Vertigo.

Het Italiaanse Zoomarine is een combinatie van een dierenpark en een attractiepark. Er worden meermaals shows gegeven met dolfijnen en zeeleeuwen. Onder de attracties vinden we de kleine achtbaan Squalotto en de klassieker van Schwarzkopf Vertigo.