Foto’s: Zoo Chorzow

  • Zoo Chorzow

Op hun reis in Polen brachten Themeparkfreaks Greet en Michael een bezoek aan Zoo Chorzów. Deze zoo is te vinden in een stadspark nabij Katowice. Met meer dan 48 hectare en meer dan 2.500 dieren is dit een ruim opgezet dierenpark. Je kan er ongeveer 300 verschillende dierensoorten terugvinden in ruime verblijven. Onderstaande foto’s nemen je alvast mee op hun bezoekje aan dit dierenpark.

Themeparkfreaks Tristan en Timothy zagen allemaal beestjes in de Silesian Zoological Park. Deze dierentuin is gelegen vlakbij het Poolse pretpark Legendia en is dus ideaal combineerbaar. Voor de democratische prijs van 230 Poolse Zloti (of omgerekend 5 Euro) kan je op ontdekking gaan in dit best grote dierenpark. Olifanten, tijgers, neushoorn, zeepaardjes, ze zijn allemaal van de partij.

Ook deze dierentuin stond op het programma van Themeparkfreak Tristan, toen hij doorheen Polen reisde. Dit dierenpark werd geopend in 1954. Het park huisvest ongeveer 2500 dieren van 300 verschillende soorten. Je kan er dieren vinden als leeuwen en tijgers, maar ook beren enzoverder.