Foto’s Walt Disney World Resort

Het Magic Kingdom is een pretpark in het Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista. Het was het eerste park binnen dit resort

Disney's Hollywood Studios is een van de parken uit de Walt Disney World Resort en is geopend in 1989 onder de naam Disney-MGM Studios. Hoewel het park qua oppervlakte het kleinste is, is er meer dan genoeg om te zien en te doen. Je kunt hier dingen leren over film en televisie.

Themeparkfreaks Jimmy en Tristan trokken 2013 naar Epcot en brachten leuke foto's voor jullie mee Het park is het meest educatieve park van het Walt Disney World Resort, door alle educatieve attracties waar men kan leren over de toekomst en de geschiedenis van de mens. Er zijn om die reden amper thrillrides te vinden in Epcot.

Disney's Animal Kingdom is een pretpark in het Walt Disney World Resort inLake Buena Vista, Florida.Disney's Animal Kingdom is het eerste pretpark binnen de Walt Disney Company, dat opgebouwd is rondom het idee van een dierentuin, naar een idee van Walt Disney zelf.