Foto’s Universal Orlando Resort

Tijdens een pretparktrip doorheen de Amerikaanse staat Florida kon Islands of Adventures uiteraard niet ontbreken op de to do-lijst van enkele Themeparkfreaks. Het park herbergt zeer bekende filmfranchises, waaronder Jurassic World, King Kong en Harry Potter. De grootste blikvangers van het park zijn alvast het kasteel Zweinstein uit Harry Potter en de VelociCoaster in het themagebied van Jurassic World. Ook The Incredible Hulk Coaster uit het Marvel-universum doet een flinke gooi om er indrukwekkend uit te zien.

Het Amerikaanse Universal Orlando Resort telt twee attractieparken met Islands of Adventures en Universal Studios Florida. In dit album nemen we alvast dat tweede park onder de loep. Dit attractiepark is zelfs het tweede attractiepark van Universal ter wereld en is vernoemd naar de filmmaatschappij Universal Studios. De attracties zijn uiteraard ook gebaseerd op diverse bekende films en televisieprogramma’s. Denk maar aan Harry Potter, The Mummy, Men in Black, The Simpsons, Despicable Me en de laatavondshow met Jimmy Fallon. De grootste blikvanger van het park is de achtbaan Hollywood Rip, Ride, Rockit waar je zelf de muziek bepaalt tijdens de dolle rit en de grootste teleurstelling (het moet gezegd worden) is volgens ons de belevingstunnel Fast & Furious: Supercharged.

Universal's Islands of Adventure, kortweg Islands of Adventure is een pretpark in het Universal Orlando Resort in Orlando Enkele Themeparkfreaks trokken hier naar toe en brachten mooie foto's voor jullie mee

Universal Studios Florida is een attractiepark in Orlando. Het park maakt deel uit van het Universal Resort Orlando.Het park is vernoemd naar de filmmaatschappij Universal Studios. De attracties en optredens zijn gebaseerd op verschillende films en televisieprogramma's.