Foto’s Steinwassen Park

Steinwasen-Park is een attractiepark in het Duitse Oberried. Het park staat volledig in het teken van het Zwarte Woud en kenmerkt zich voornamelijk vanwege de vele rodelbanen en de langste hangbrug ter wereld. Via een stoeltjeslift kunnen bezoekers het hoogste punt van het park bereiken, om vervolgens naar beneden te rodelen, of om te voet terug te keren langs de verschillende dierenverblijven. Er is ook een gigantische indoorzone terug te vinden, met daarin de aangedreven achtbaan Gletscherblitz en de Bobkart Spacerunner.

Themeparkfreak Timothy bezocht onlangs het Duitse pretpark Steinwasen Park. Dit charmante parkje telt heel wat attracties, waaronder ook enkele credits namelijk Coasterbahn, een leuke Alpine coaster van fabrikant Wiegand) & Gletscherblitz een indoor Powered Mack coaster. Tijdens de rit op deze laatste raas je doorheen een wereld van ijs en ontdek je een grote prachtige Yeti animatronic. Deze indoor attractie is nauw verweven met een bobslee baan. Via een kabelbaan ga je richting bergtop, waar je naast het grote wildpark ook 2 toffe rodelbanen kan ervaren. Verder bied het park heel wat kinderattracties. Wandel zeker ook eens over de indrukwekkende hangbrug, hier krijg je een mooi uitzicht over het park en zijn groene bergachtige omgeving.

Themeparkfreaks Greet en Michael bezochten onlangs het gezellige Steinwasen-Park, gelegen in het Zwarte Woud te Duitsland. De meeste kennen dit park vooral door de vele rodelbanen. Andere highlights van het park zijn een Powered Coaster van Mack Rides en een Spinning Rapid Raft van ABC-Rides. Daarnaast beschikt het park ook over een wildpark en een hangbrug die je een prachtig zicht geeft op het Zwarte Woud.

Steinwasen-Park is een attractiepark in het Duitse Oberried gelegen in het Zwarte Woud. Het park kenmerkt zich voornamelijk vanwege de rodelbanen en de langste hangbrug ter wereld. Verder kan je er de achtbaan Gletscherblitz ontdekken, een Powered Coaster, gebouwd door Mack Rides. Voor verfrissing zorgt dan weer de waterattractie River Splash. Themeparkfreaks Matthieu en Jonathan bezochten het park en maakten er leuke foto’s.