Foto’s Speelpark Oud Valkeveen

Onlangs trok een groepje Themeparkfreaks naar het Nederlandse pretpark Speelpark Oud Valkeveen. Het park heeft een leuk aanbod aan attracties voornamelijk voor kinderen, maar met de komst van de nieuwe Drakenachtbaan kon het ook ons lokken. Deze achtbaan werd gebouwd door Zamperla en kreeg een leuk thema mee. Behalve deze achtbaan kan je in het park attracties vinden als een vrijevaltorentje, oldtimers en schommelbootje.

Themeparkfreaks Dries, Jonathan en Nathan trokken naar het Nederlandse park Speelpark oud Valkeveen, waar ze met veel plezier hun Coasterteller gingen opkrikken. In dit park vind je een achtbaan, die ideaal is om een eerste ervaring op te doen. Ook de Vliegende Valk is een zeer leuke Butterfly attractie. Wie het water wil trotseren kan de Vallende Schuit uitproberen, een Nautic Jet. Durf je al wat meer? Dan is de Zwierezwaai zeker super leuk. Voor de kleinsten zijn er ook meerdere speeltuinen binnen en buiten aanwezig.

Speelpark Valkeveen is een park gelegen in Nederland dat zich richt op de jongsten. In het park vind je een achtbaan, die ideaal is om een eerste ervaring op te doen. Ook de Vliegende Valk is een zeer leuke Butterfly attractie. Wie het water wil trotseren kan de Vallende Schuit uitproberen, een Nautic Jet. Durf je al wat meer? Dan is de Zwierezwaai zeker super leuk. Voor de kleinsten zijn er ook meerdere speeltuinen binnen en buiten aanwezig.