Foto’s Schloss Beck

  • Schloss Beck

Themeparkfreak Tristan trok naar het Duitse Bottrop, waar in de schaduw van Movie Park Germany, het bescheidene pretpark Schloß Beck terug te vinden is. Dit park werd gebouwd in kasteeltuinen en het bevat heel wat familiale attracties. De grootste attractie van het park is een leuke Keverachtbaan die de naam Familienachterbahn draagt. Deze is van het type Tivoli Medium, gebouwd door de Duitse fabrikant Zierer.

In april trokken enkele Themeparkfreaks richting Bottrop. Alvorens naar Movie Park Germany af te zakken, besloten Tim en Jasper eerst langs het naburige parkje Schloβ Beck te gaan. Eenmaal aangekomen brachten ze eerst een bezoek aan het kasteel. Daar vonden ze enkele animatronic-shows terug. Vervolgens gingen ze het park in. Hier genoten ze van de speeltuin en de paardenbaan. Een toertje op de waterfietsen mocht zeker ook niet ontbreken. Nadien genoten ze nog van een ritje op de rupsbaan. Hun bezoek sloten ze af met een ritje op de enige achtbaan van het park: Familienachterbahn.

De parking van het bekende Movie Park Germany in Bottrop grenst aan de parking van een ander pretpark. Het gaat echter over een park van een ander –kleiner- formaat en met een heel ander doelpubliek. Alvorens we op een zonnige lentedag een bezoek brachten aan Movie Park, besloten we om nog even langs Freizeitpark Schloß Beck te gaan. Het kleine parkje biedt vertier voor de allerkleinsten, maar ook jong en oud kan er plezier beleven op de familieachtbaan van het park. Freizeitpark Schloß Beck herbergt een Tivoli Medium van het merk Zierer. We maakten natuurlijk maar al te graag nog eens een ommetje door het park om jou deze foto’s voor te schotelen.

Freizeitpark Schloss Beck is gelegen op het domein van een kasteel, vlakbij Movie Park Germany.Het park biedt enkele attracties aan voor gezinnen met kinderen, waaronder een achtbaan. Het gaat om een Tivoli van Zierer.