Foto’s Safaripark Beekse Bergen

  • Beekse Bergen

Op een koude winterdag in januari bezochten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw Hannelore het safaripark De Beekse Bergen. In dit park kun je allerlei dieren bezichtigen met je eigen wagen maar dit kan ook met een safaribus of met de boot. Wil je het toch iets actiever? Dan kan je het park ook ontdekken via allerlei wandelpaden. Het park heeft overigens een mooie collectie aan wilde dieren zoals leeuwen, tijgers, luipaarden en nog veel meer.

Safaripark Beekse Bergen is een dierenpark gelegen in de buurt van het Nederlandse Tilburg. Het is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Themeparkfreak Tristan trok er met zijn vriendin Han naartoe om er de vele dierensoorten te gaan ontdekken. In het park leven ongeveer 150 dierensoorten. Deze kan je bekijken via een auto, autobus of bootsafari en zelfs te voet. Op uitgestrekte open vlaktes bevinden zich zebra’s, giraffen en struisvogels. Voorts leven er leeuwen, neushoorns, olifanten en jachtluipaarden

Tijdens een tripje hielden Michael en Greet halt bij Safaripark De Beekse Bergen. Dit park kan je ontdekken vanuit je eigen wagen of vanuit een bus. In totale oppervlakte is het park het grootste dierenpark van de Benelux. Je kunt er dierensoorten ontdekken als olifanten, leeuwen, tijgers jachtluipaarden en veel meer. Je hebt er ook de mogelijkheid om wandelpaden te volgen of een safariboottocht te maken.

Het dierenpark Beekse Bergen is gelegen nabij het Nederlandse Tilburg. Het park mag beschouwd worden als grootste dierenpark in de Benelux, in het park leven ongeveer 150 dierensoorten. In het park leven de dieren op grote open gebieden, die te bezoeken zijn met de auto of een autobus, waardoor je een werkelijke safari maakt. Je ontdekt er zebra’s, giraffen en struisvogels. Verder zijn er leeuwen, neushoorns, olifanten en jachtluipaarden. Er zijn diverse manieren om dieren te zien: een wandelsafari, autosafari, bussafari en bootsafari. Sinds enkele jaren is het voor groepen ook mogelijk het park per kano te bezoeken. Naast het bezoeken van het park met de auto en de safaribus, wat al vanaf de opening van het park tot de mogelijkheden behoort, is het ook mogelijk om vanaf diverse wandelpaden of met de safariboot de dieren te bekijken. De safarimogelijkheden zijn te combineren. Onze reporter Maarten trok met zijn gezinnetje naar het park en bracht heel wat foto’s mee.

Safaripark Beekse Bergen is een dierenpark gelegen in de buurt van het Nederlandse Tilburg. Het is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Er worden meer dan 150 diersoorten in gevangenschap gehouden, variërend van kleine zoogdieren tot grote vogels. Op uitgestrekte open vlaktes bevinden zich zebra’s, giraffen en struisvogels. Voorts zijn er leeuwen, neushoorns, olifanten en jachtluipaarden. Er zijn diverse manieren om dieren te zien: een wandelsafari, autosafari, bussafari en bootsafari. Sinds enkele jaren is het voor groepen ook mogelijk het park per kano te bezoeken. Naast het bezoeken van het park met de auto en de safaribus, wat al vanaf de opening van het park tot de mogelijkheden behoort, is het ook mogelijk om vanaf diverse wandelpaden of met de safariboot de dieren te bekijken. De safarimogelijkheden zijn te combineren. Onze reporters Timothy en Tristan trokken naar het park en brachten heel wat foto’s mee.

Safaripark Beekse Bergen is een dierenpark gelegen in de buurt van het Nederlandse Tilburg. Het is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Er worden meer dan 150 diersoorten in gevangenschap gehouden, variërend van kleine zoogdieren tot grote vogels. Op uitgestrekte open vlaktes bevinden zich zebra’s, giraffen en struisvogels. Voorts zijn er leeuwen, neushoorns, olifanten en jachtluipaarden. Er zijn diverse manieren om dieren te zien: een wandelsafari, autosafari, bussafari en bootsafari. Sinds enkele jaren is het voor groepen ook mogelijk het park per kano te bezoeken. Naast het bezoeken van het park met de auto en de safaribus, wat al vanaf de opening van het park tot de mogelijkheden behoort, is het ook mogelijk om vanaf diverse wandelpaden of met de safariboot de dieren te bekijken. De safarimogelijkheden zijn te combineren. Onze reporter Benny trok naar het park en bracht heel wat foto’s mee.