Foto’s Potts Park

Themeparkfreaks Tim, Tim en Jonathan sloten hun Duits weekend af in Potts Park. In dit gezellig parkje gericht op gezinnen met jonge kinderen vonden ze de unieke achtbaan Turbo-Drachen. Vervolgens maakten ze een ritje op Achterbahn Potts Blitz en op de nieuwe en prachtig gethemede butterfly Säbelsaurus. Daarnaast heeft het park ook het unieke reuzenhuis, het even unieke educatief en interactief museum Terra phänomenalis en vele kinder- en familieattracties. Met enkele foto's gaan we samen opnieuw op pad.

Themeparkfreaks Timothy & Benjamin trokken naar het Duitse Potts Park. Dit kleine familiale parkje herbergt 2 achtbaancredits, waaronder een zeer speciale. Maak kennis met Turbo-Drachen, een bijzondere powered steel coaster gefabriceerd door ABC rides. Dit type vind je niet zo heel vaak terug in de pretparkwereld. Gezeten in een vliegtuigje bengel je heen en weer tijdens de rit, pret verzekert. Verder biedt Potts park de bezoeker ook heel wat andere attracties zoals Nautic Jets, verschillende draaimolens, een kleine vrije val toren, een monorail, een rondrit doorheen de gekke wereld der varkens en veel meer. Vergeet ook zeker geen bezoekje te brengen aan het reuzenhuis voor een bijzondere ervaring.

Potts Park is gelegen in het Duitse Minden. Het park heeft als mascotte Potz, een schattige wasbeer. In het park vind je heel wat leuke attracties terug voor het ganse gezin, vele hiervan zijn zelf te bedienen zoals de schommelboot, nautic jets, vliegende vissen enzoverder. Het park telt 2 achtbanen, Potts Blitz, een achtbaan gebouwd door Zierer en Turbo Drachen, een unieke powered achtbaan die onder de rails hangt, gebouwd door ABC rides. Op zoek naar verfrissing? Deze kan je vinden in de gekke Potvis boomstamattractie, maar ook in de super leuke nautic jets waarvan het park er maar liefst vier heeft, twee voor de grotere en twee voor de kleinere bezoekers. Bij een bezoekje aan het park mag je zeker de Riesenwohnung niet overslaan, in dit reuzenhuis voel je je een klein dwergje tussen de enorme decors. De Themeparkfreaks bezochten het park en brachten heel wat foto’s mee.