Foto’s Plopsa Indoor Hasselt

Themeparkfreaks Hendrik en Dwainie bezochten tijdens de Halloweenperiode het bescheiden indoorpark Plopsa Indoor Hasselt. Geen grote horror hier, maar een gezellige sfeer en Halloween aankleding. In dit park kan je onder andere een achtbaan vinden, de K3 zweefmolen en tal van andere kinderattracties.

Het pretparkseizoen loopt weer ten einde en in bijna alle parken is de halloweengekte losgebarsten, maar niet in Plopsa Indoor Hasselt. In dit bescheiden park zouden de meisjes van K3 voor het entertainment gaan zorgen. Themeparkfreaks Bob, Levi en Nathalie houden wel van een plezant stukje muziek en trokken er naartoe. In het park luisterden we uiteraard niet enkel naar liedjes als Mama Se, Rollerdisco en Altijd Blijven Dromen, maar kropen we ook op of in enkele attracties. Zo biedt het park een zweefmolen, draaimolen, vrijevaltoren, een achtbaan en enkele andere attracties aan.

Belgische Plopsa-fans kunnen het hele jaar rond terecht in het Hasseltse Plopsa Indoor Hasselt. In dit park vind je een grote Carrousel en zweefmolen terug, maar ook de achtbaan Wickie Coaster. In de buitenzone van het park kunnen kinderen doorheen de Dansende fonteinen lopen of een brandje blussen bij de Brandweermolen. Tijdens ons bezoekje vond de Kabouter Klus Kerstshow plaats.

Onlangs bezochten we Plopsa Indoor Hasselt, waar de meisjes van K3 hun opwachting maakten. In het park, dat de kleinste telg uit de Plopsa familie is, vind je heel wat familiale attracties terug. De grootste zijn ongetwijfeld de K3 Slingermolen, de Carrousel en de Wickie Coaster. Wie een beetje meer durft kan plaats nemen in de Vuurtoren of de Woeste Zee.

Themeparkfreak Dwainie bezocht onlangs het Hasseltse indoor pretpark Plopsa Indoor Hasselt. Deze kleinere telg uit de Plopsa familie biedt heel wat familievriendelijke attracties aan, waaronder de achtbaan Wickie Coaster. Het park heeft ook een outdoor gebied, waar je kunt autorijden bij de K3 Autorijschool en een brandje blussen bij de K3 Brandweermolen. Tijdens haar bezoekje genoot ze ook van de Kabouter Klus show.

In Plopsa Indoor Hasselt vierde men de 3 miljoenste bezoeker sinds de opening in 2005. Deze eer was voor Tuur Houben (6 jaar) uit Hasselt. ook de Themeparkfreaks waren aanwezig en trokken na de feestelijke ontvangst door het park, waar ze heel wat foto’s maakten. In Plopsa Indoor Hasselt staan heel wat attracties die vooral toegespitst zijn op de jongste. Zo heb je de Kikkertjes, De Eendjes en vele andere. Iets stoerder zijn de Vuurtoren, De Zweefmolen en de Woeste zee. Ook een eerste achtbaanervaring kan men hier op doen in de Wickie Coaster.

Plopsa Indoor Hasselt was het eerste indoorpark van de groep. In dit park staan heel wat attracties, voornamelijk bedoeld voor de kids. De kinderen kunnen ritjes maken op de Eendjes, Kikkertjes, een brandje blussen bij de Brandweer, leren auto rijden in de K3 Rijschool of zweven in de K3 Zweefmolen. De echte stoere binken mogen plaats nemen op de Wicky Coaster.