Foto’s: Piratland

Piratland is een klein pretparkje met enkele attracties dat niet ver gelegen is van Parc Spirou dat we later op de dag zouden bezoeken. Piratland is een typisch kinderparkje met attracties als een Frog Jumper, schommelbootje, zweefmolen, tal van springkastelen en een kleine achtbaan. Train de la Mine is een Single Helix coaster van SBF Visa Group.

Piratland is een klein pretparkje met enkele attracties en ligt in de buurt van Parc Spirou Provence. Het park heeft één achtbaan. Deze heeft de naam Train de la Mine en het is een Single Helix coaster van SBF Visa Group. Naast de achtbaan zijn er nog enkele andere kinderattracties terug te vinden.

Nabij de Franse stad Avignon kunnen kinderen zich uitleven in Piratland. De toegang is gratis, maar voor de attracties moet er betaald worden met goudstukken. Om deze goudstukken te bemachtigen moet je eerst langs de kassa passeren. Hier betaal je dus per attractie, net zoals op een kermis. Het park herbergt ook een achtbaan. Het gaat over een Single Helix (center) van de SBF Visa Group.