Foto’s Parque Warner Madrid

Themeparkfreaks Tim, Jasper, Lennert en Tim trokken naar Spanje. In de velden, net buiten de hoofdstad Madrid, lag Parque Warner Madrid. Daar staan topachtbanen zoals Stuntfall, Batman: La Fuga en Superman: la Atraccion de Acero, maar ook kletsnatte waterattracties zoals de rapid river ACME Factory, de shoot-the-chute Las Cataratas Salvajes en de boomstamattractie Rio Bravo. De Looney Tunes fans kunnen terecht in het kindergebied van het park. We blikken samen nog eens terug op deze geweldige dag met het volgende fotoalbum.

Een uurtje buiten Madrid kan je Parque Warner bezoeken. Dit park herbergt enkele topcoasters van B&M zoals Superman, La Attracion de Acero, en de Inverted coaster, Batman: ArkhamAsylum. Bij deze laatste baan kan je trouwens kiezen tussen een gewoon ritje of een VR ritje. Sla zeker Stuntfall niet over, een van de weinige Giant Inverted Boomerangs van Vekoma die je nog kan terug vinden. Deze coaster heeft een verrassende en pittige rit weg. Wie fan is van houten coasters kan zijn hartje ophalen in de Coaster Express. Verder kan je er nog enkele familiecoasters terugvinden. Geniet ook van de verschillende shows die je doorheen de dag kan zien in dit charmante park!

Dit was de kers op de taart tijdens onze driedaagse pretparktrip in en rond de Spaanse hoofdstad Madrid. Warner Bros. Park Madrid opende in 2002 en werd aanvankelijk beheerd via de Six Flags Corporation onder een managementcontract van 99 jaar. In november 2004 werd deze regeling beëindigd en werd het park autonoom beheerd, maar de licentieovereenkomst met Warner Bros werd voortgezet. In 2007 nam Parques Reunidos het beheer van het park over. In het park kunnen coasterliefhebbers zes achtbanen ontdekken, gaande van een gigantische Floorless Coaster van B&M (Superman / la Atracción de Acero) tot een Zierer van het model Tivoli / Large (Tom y Jerry). Andere benoemingswaardige achtbanen zijn ongetwijfeld Stunt Fall en Batman: Arkham Asylum.

Parque Warner Madrid is een themapark gelegen in Spanje. Themeparkfreaks Jos en Jonathan bezochten dit park tijdens een Spaanse trip en waren onder de indruk van de vele thema’s die mooi uitgewerkt werden. Het park staat volledig in het teken van de film, de grootste achtbanen zijn Batman La Fuga, Stuntfall en Superman. Jos bracht heel wat leuke foto’s mee uit dit Spaanse filmpark.

Parque Warner Madrid is een themapark gelegen in Spanje. Themeparkfreak Dries bezocht dit park tijdens zijn Spaanse trip en was onder de indruk van de vele thema’s die mooi uitgewerkt werden. Het park staat volledig in het teken van de film, de grootste achtbanen zijn Batman La Fuga, Stuntfall en Superman. Dries bracht heel wat leuke foto’s mee uit dit Spaanse filmpark.