Foto’s Parc des Combes

Themeparkfreaks Bob, Benjamin, Michael en Jonathan trokken op trip naar Frankrijk, waar het eerste park op hun planning Parc Des Combes werd

Themeparkfreaks Timothy & Fred bezochten tijdens hun verblijf in Frankrijk een bescheiden parkje genaamd Parc des Combes. Het park biedt de bezoeker enkele achtbanen aan waaronder een junior boomerang coaster. Fred maakte hier enkele ritjes op en zag dat het goed was. Timothy was dan weer fan van de attractie Canad'R. Deze booster ride van ongeveer 40 meter hoogte neemt je mee doorheen het luchtruim met een topsnelheid van 100 km/h en een G kracht van maar liefst 5 G. Leuk detail is dat je de gondel, die de vorm heeft van een vliegtuig, ook daadwerkelijk zelf kunt besturen. Thrill verzekerd alvast! We maakten ook een ritje op de Alpine coaster van het park. In Parc des Combes heb je de keuze om een bandje aan te kopen waarmee je alle attracties kan doen, maar je kunt ook per attractie betalen.

Themeparkfreaks Matthieu en Jonathan bezochten afgelopen zomer het Franse Parc Touristique des Combes. Dit park is gelegen in Creusot. Dit is een park dat de laatste jaren aan uitbreiding deed, ook volgend jaar staat een nieuwe spectaculaire attractie gepland. Het park biedt familievriendelijke attracties aan, waaronder twee achtbanen. Déval'Train werd gebouwd door Vekoma, dit is een Junior Coaster van 8,5 meter hoog en 207 meter lang. Ook de tweede achtbaan is gebouwd door Vekoma. Boomerang is een Junior Boomerang van 20 meter hoog en 185 meter lang. Bij deze Boomerang leg je de rit in twee delen af, eenmaal voorwaarts en nadien terug achterwaarts.