Foto’s: Parc Ange Michel

Parc Ange Michel is een regionaal pretpark in Normandië dat een best groot pretparkoppervlakte heeft. Het pretpark heeft drie achtbanen met de wilde muis achtbaan Tornado, de Soquet familiecoaster Tacot en Folie en de kinderachtbaan Tourbillon. Naast de achtbanen vinden we voornamelijk nog familieattracties in het park terug, al mogen we ook de vliegtuigmolen en de vrijevaltoren niet vergeten te vermelden. Verder zijn er ook een aantal boerderijdieren terug te vinden in het park en zijn er waterglijbanen die passen bij het warme weer. Tip voor je bezoek: Onderaan het park is er ook een grote zone met enkele bomen waar geen attracties staan. Wie dit pad bewandeld zal een serieus lange wandeling maken tussen de bomen! Dit park is trouwens perfect te combineren met de Mont-Saint-Michel.

Afgelopen zomer bezocht Themeparkfreak Dries het Franse park Parc Ange Michel. Het parkje is gelegen op rijafstand van Mont St-Michel, wat een mooie combinatie kan zijn. Het park biedt drie achtbanen aan: Tacot en Folie, een familiale achtbaan van Soquet, Tornado, een Spinning Wild Mouse en Tourbillon, een kleine Spinning Coaster. Nieuw in 2020 was de thrillride Escadrille, gebouwd door Technical Park.

Parc Ange Michel is een pretpark dat met de auto zo‘n 25 minuten verwijderd ligt van de toeristische trekpleister Mont St-Michel. Het park herbergt drie achtbanen: Tacot en Folie, Tornado en Tourbillon. In 2020 opende het park de nieuwe attractie Escadrille. Hierbij beleven bezoekers een spannende rit op een carrousel, waarbij ze salto’s kunnen maken op 15 meter hoogte.