Foto’s: Papéa Parc

Papéa Parc is een regionaal pretpark in Pays de la Loire. Het opende in 1971 haar deuren en sinds 1995 heeft het een achtbaan. Vandaag de dag staan er 3 stuks met Chenille, een kinderachtbaan met de Big Apple lay-out, een familieachtbaan Train de la Mine gebouwd door Soquet en Roller Coaster, een Zierer Tivoli Large. Andere attracties zijn onder andere een Disk’O, carrousel, boomstammetjes, Frisbee, vliegende fietsen en een reuzenrad.

Papea Parc is een pretpark dat niet ver van de Franse stad Le Mans ligt. Het park biedt meer dan 40 attracties voor het hele gezin, waaronder drie achtbanen. Zo is er de Chenille, een Big Apple-achtbaan, de Roller Coaster, een Tivoli Large van Zierer en Train de la Mine, een unieke Soquet. Een andere blikvanger van het park is Le Cyclone. Deze attractie werd gebouwd door Technical Park en is van het type Typhoon 360. Je kan deze een pittige frisbee noemen die volledig overkop gaat. Naast de vele diverse attracties weet het Papea Park zich ook te profileren als een park met veel aandacht voor thematisering en groene zones.

Papéa Parc is een pretpark dat niet ver van de Franse stad Le Mans ligt. Themeparkfreak Dries trok er naartoe om de drie achtbanen op zijn teller te zetten. De grootste achtbanen zijn Roller Coaster, een Zierer Tivoli Large baan en Train de la Mine, een family Coaster van Soquet. Het aanbod wordt aangevuld met Chenille, een Big Apple baantje. Een andere blikvanger is ongetwijfeld de thrillride Le Cyclone. Deze attractie werd gebouwd door Technical Park en is van het type Typhoon 360.