Foto’s Movie Park Germany

Movie Park Germany ontwaakt uit zijn winterslaap. Het signaal voor Themeparkfreaks Hannelore en Gregory om het park eens een bezoekje te brengen. Ze konden er genieten van enkele toffe achtbanen zoals Bandit, Operation Enterprise en Van Helsing’s Factory. Ook de waterattracties werden uitvoerig getest en werden heel erg nat bevonden. Als laatste konden ze er ook genieten van een fantastische stunt show. Gregory nam de tijd om deze mooie dag in beeld te brengen aan de hand van enkele foto’s.

De Themeparkfreaks trokken ook dit jaar weer naar Movie Park Germany, waar het Halloween Horror Festival van start ging. Overdag konden we genieten van attracties als de achtbanen Van Helsings Factory, Star Trek Mission Enterprise en de gloednieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour. Vanaf 18u kwam de horror tot leven in het park en gingen de spookhuizen open. Wij kozen er voor Acid Warrior, Fear Forest – Path of Witches, The Curse of Chupacabra en Circus of Freaks te bezoeken. Ook in waterattractie Area 51 kreeg extra decoratie voor Halloween en de achtbaan MP Express werd getransformeerd in Baboo Twister Express. De achtbaan lijkt ’s avonds wel een soort festival met luide rockmuziek en lichteffecten.

Op een zaterdag in september besloten Themeparkfreaks Hannelore en Gregory een bezoekje te brengen aan Movie Park Germany. Beiden waren ze benieuwd naar de nieuwe indoor achtbaan die het park dit jaar heeft geopend. Uiteraard maakten ze ook een ritje op de andere achtbanen zoals Star Trek: Operation Enterprise en Bandit. Het park heeft ook verschillende waterattracties waaronder Excalibur, een prachtige rapid river. Gregory bracht enkele mooie foto’s mee naar huis.

Op 1 oktober was het zover, het eerste echte halloweenevenement van het seizoen. Movie Park Germany zette dit seizoen in voor themeparkfreaks Lies & Dimitri. Natuurlijk voor het zover was konden ze het park ontdekken met de recent vernieuwde Area 51 & Excalibur waterrides. Ook de achtbanen die het park rijk is konden niet ontbreken en zo genoten ze onder andere van Star Trek: Operation Enterprise & Van Helsing’s Factory. S’ Avonds barstte de hel los en kwamen de griezels hen voor het eerst dit jaar de stuipen op het lijf jagen. Geniet en griezel mee met hun fotoalbum!

Na een 4-daagse in Nederland sloten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw Hannelore hun reis af met een bezoek aan het Duitse Movie Park. Movie Park Germany heeft enkele mooie attracties in hun aanbod waaronder een indoor achtbaan en een mooie rapid. Daarnaast is er ook triple launch coaster en hebben ze nog heel wat flat rides. Voor de kinderen is er dan weer een volledig gebied ingericht naar de figuren van Nickelodeon. Ontdek mee dit park met enkele foto’s.

Movie Park Germany besloot hun halloweenevenement dit jaar een weekend te verlengen, dus daar maakten de Themeparkfreaks maar al te graag gebruik van. Benjamin en Nathan trokken op 9 november naar Duitsland om te kijken wat hun Halloween Horror Festival te bieden had. Het park biedt maar liefst 9 spookhuizen aan, waaronder hun nieuwe Project Ningyo. Daarnaast zijn er ook enkele grote scare zones, een hypnoseshow, een dj en een grote slotshow. Dankzij de vele acteurs is dit elk jaar één van de beste halloweenevenementen en ook dit jaar was het zeker de moeite.

De Themeparkfreaks houden niet van het einde van het seizoen, maar wel van de periode die eraan voorafgaat, namelijk Halloween. Het eerste Halloweenevenement op de planning van Themeparkfreak Bob was naar traditie dat van Movie Park Germany. Dit park staat al jaren bekend om het organiseren van een zeer sterk programma. Nieuw voor dit jaar is het spookhuis Ningyo, waar je in een ziekenhuis terechtkomt. Ook de oude getrouwe als Circus Of Freaks zijn zeker meer dan de moeite waard om in deze periode naar het park te trekken.

Themeparkfreak Bert trok naar Movie Park Germany om de opening bij te wonen van de vernieuwde waterattractie Area 51- Top Secret geopend werd. De attractie neemt je mee naar het Amerikaanse militaire domein Area 51, waar verluidt Aliens onderzocht worden. Of het een mythe is of de waarheid ? Dat kom je tijdens de rit mogelijk te weten.

Ook dit jaar trokken honderden cosplayers richting het Duitse Movie Park Germany. Talrijke personages uit fantasy films en games liepen doorheen het park, waaronder ook heel wat Disneyfiguren zoals Elsa en Anastacia. Tijdens een parade kon je ze allemaal nog een keertje bewonderen.

Het Duitse pretpark Movie Park Germany opende haar nieuwe themagebied Adventure Bay. Dit gebied telt enkele kinderattracties en staat volledig in het teken van de Nickelodeon serie PAW Patrol. Wij waren bij de opening aanwezig en delen met veel plezier ons verslag en foto’s.

Een nieuw seizoen en heel wat nieuwe tripjes. Eentje dat Themeparkfreak Bob met veel plezier maakte was dat naar het Duitse Movie Park Germany en dit in het gezelschap van Tim, Jasper, Jonathan en Dorien. We genoten er van een relaxed dagje, waarop we een kijkje gingen nemen bij de autostunt show Crazy Cops en de musical show op NY Plaza. Maar we waren hier natuurlijk ook om attracties te doen, zoals de blikvanger Star Trek en de indoor achtbaan Van helsings Factory.

In oktober staan veel parken helemaal in het teken van Halloween. Zo ook Movie Park Germany, dat met haar acht spookhuizen zichzelf presenteert als ‘het grootste halloweenevenement van Europa’. Nieuw voor dit jaar is Wrong Turn, een spookhuis dat zich bevindt in de voormalige darkride Ice Age Adventure. Bezoekers krijgen een interactieve lantaarn mee, die hen onderweg in de steek laat. Verder zijn er ook de klassieke spookhuizen, zoals DeathPital, Slaughterhaus en Hostel. Hoewel er overdag weinig van Halloween te merken is, keert de sfeer in het park om 18 uur helemaal om. Het park wordt volledig overgenomen door monsters en andere gruwelijke creaties, die een groot deel van het park onveilig maken. Wij gingen onlangs een kijkje nemen en brachten onderstaande foto’s mee.

Onlangs trokken enkele Themeparkfreaks opnieuw naar Movie Park Germany, waar dit jaar de vernieuwde Rapid River Excalibur – Secrets Of The Dark Forrest, opende. Behalve deze vernieuwde attractie biedt het park uiteraard ook heel wat andere leuke attracties aan. Zo opende vorig jaar nog de achtbaan Star Trek – Operation Enterprice. Nog meer achtbaangeweld vindt je bij de houten achtbaan Bandit of de indoor achtbaan Van Helsings Factory.

In Movie Park Germany werd in juni voor het eerst een Cosplayday georganiseerd. Talrijke personages uit fantasy films en games liepen doorheen het park, waaronder uiteraard de nodige Stormtroopers, Harley Quins en vele andere. Tijdens de dag kon je hen doorheen het hele park fotograferen en tijdens de extra lange parade liepen de meer dan 300 cosplayers gezellig mee. Aan het einde van de dag werd de beste cosplayer gekroond.

Themeparkfreaks Levi en Nathalie trokken een weekendje naar het Duitse Bottrop, waar ze Movie Park Germany bezochten. In dit park staat alles in het teken van de film en kan je sinds dit jaar de nieuwe 4D film Looney Tunes bekijken. Topattracties in dit park zijn ongetwijfeld de indoor achtbaan Van Helsings Factory en de Triple launch coaster Star Trek. Wie houdt van show moet zeker de stuntshow Crazy Cops bekijken, waarin stuntmannen halsbrekende stunts uithalen met snelle wagens.

Met de opening van de vernieuwde Rapid River Excalibur was het hoog tijd om opnieuw Movie Park Germany te bezoeken. Behalve de vernieuwde attractie biedt het park uiteraard ook een hele waaier van andere leuke attracties aan. Zo opende vorig jaar nog de achtbaan Star Trek – Operation Enterprice, waarin je driemaal gelanceerd wordt. Een ware must do is ook de indoor achtbaan Van Helsing’s Factory en de indrukwekkende stuntshow Crazy Cops.

Een weekend met zon en warme temperaturen associëren de Themeparkfreaks al snel met een weekendje pretparken! We trokken tijdens de eerste echte lentedagen van 2018 voor het eerst in t-shirt en korte broek naar een pretpark. Het park dat voor het eerst onze (voorlopig nog) witte benen mocht aanschouwen was Movie Park. De blikvanger van het park is ongetwijfeld de multi-lanceerachtbaan Operation Enterprise maar het was vooral de houten achtbaan The Bandit die onze aandacht kreeg. Geniet mee van onze foto’s.

Eindelijk is de favoriete periode van Themeparkfreak Bob weer aangebroken: Halloween. Samen met Dorien en Jonathan bezocht hij Movie Park Germany, een park waar Halloween hoog in het vaandel gedragen wordt. Nieuw voor dit jaar is het nieuwe spookhuis Hostel. Deze maze staat volledig in het teken van de film Hostel en neemt je mee naar een luguber hostelletje gelegen in Amsterdam. Eens binnen proberen prostituees je te verleiden om voor een prikje met hen het bed te delen, maar opgelet, wie er op in gaat tekent zijn doodvonnis. Ook het spookhuis Insidious werd volledig geïnspireerd op de film. Hier wandel je doorheen meerdere enge scenes. Bij Slaughterhouse betreed je dan weer een slachthuis. Bij het betreden ervan wordt je eerst vriendelijk ontvangen, maar al snel merk je op dat hier geen dieren geslacht worden, maar wel de bezoekers!

Themeparkfreaks Dwainie en Dimitri konden niet langer wachten om Star Trek- Operation Enterprise te gaan uittesten in Movie Park Germany. Daarom planden ze een tripje, waarbij ze deze gelanceerde achtbaan van Mack Rides volop gingen testen. Aangezien ze beiden nog heel wat credits te scoren hadden in het park, werden uiteraard alle achtbanen in het park aangedaan. Nog een topper in het park is ongetwijfeld de indoor achtbaan Van Helsing’s Factory, die je meeneemt in de wereld van de vampierenjager.

“Een nieuwe achtbaan in Movie Park Germany, die moeten we dringend uittesten” dachten de Themeparkfreaks. We bezochten in juni dan ook het Duitse park Movie Park Germany. De nieuwe achtbaan werd gebouwd door Mack Rides en wordt tot driemaal toe gelanceerd, waarvan eenmaal achterwaarts op een spike. De nieuwe achtbaan kreeg de naam “Star Trek: Operation enterprise”. Rond de ingang ontstond een volledig nieuwe zone – Federation Plaza. De Star Trek achtbaan torent al hoog boven alles uit wanneer je het park binnenwandelt en werd zo een instant eyecatcher. Maar het park biedt uiteraard veel meer. Nog een eyecatcher is de 60 meter hoge droptoren High Fall. Wie het park bezoekt, mag zeker de indoorachtbaan Van Helsing niet voorbijlopen, een verborgen toppertje van Gerstlauer. Aan shows ook geen gebrek, een musical en de topshow Crazy Cops, waar de stunts met auto’s meer dan indrukwekkend zijn.

Themeparkfreak Paul trok naar het Duitse Movie Park Germany, waar hij een leuke dag beleefde. Zijn dagje vatte hij samen in een leuk fotoalbum. Tijdens zijn dag genoot hij van achtbanen als Van Helsing’s Factory, Bandit en MP-Xpress. Uiteraard stond hij ook stil bij de bouwwerken aan de nieuwe Star Trek achtbaan die volgend jaar zal openen.

De Themeparkfreaks trokken traditiegetrouw naar het Halloween Horror Fest in Movie Park Germany. Tijdens deze 16de editie werd er afscheid genomen van ‘Badoo Twister’ en ‘The Infected’. Nieuw dit jaar is de maze “Insidious 2”, die volledig op de gelijknamige film is gebaseerd. Het was alweer een topeditie van dit jaarlijkse horror feestje, waarbij de monsters je de hele avond belagen.

Onlangs trokken Themeparkfreaks Tristan en Bob naar Movie Park Germany, waar ze de nieuwe shows gingen bekijken. Vooral de nieuwe stuntshow heeft ons zeer blij gemaakt, pure sensatie, gierende banden en stunts, alle recepten zitten er in om een topshow te zijn. Een dagje pretpark is natuurlijk niet compleet zonder de nodige attracties. We genoten dan ook van de top spin NYC Transformer, de High Fall, Side Kick en de geweldige achtbaan Van Helsing’s Factory.

Movie Park Germany organiseert al voor het 17de jaar de Halloween Horror Nights, een evenement dat jaarlijks bezocht wordt door duizenden bezoekers. Onder de horror mazes vonden we dit jaar enkele klassiekers, die al jaren garant staan voor de nodige gillen. Maar dit jaar kwamen er twee nieuwe mazes bij, de eerste kwam in het gebouw waar voorheen The Forgotten terug te vinden was. The Slaughterhouse is een geweldige toevoeging, je betreedt hier een slachthuis, waar de specialiteit mensenvlees lijkt te zijn. Je krijgt hier een rondleiding en kan zelfs je vleespakketje aankopen. Tijdens de tour door het slachthuis bezorgen enge beenhouwers je de nodige angstmomenten. Een tweede nieuwigheid is The Evil Dead, een outdoor maze, die je zeker in het donker moet bezoeken. Tijdens je tocht door het bos, gelegen naast de achtbaan Bandit, word je meermaals belaagd door enge figuren die uit het struikgewas springen. De Themeparkfreaks genoten van dit evenement en brachten heel wat foto’s mee.

Elk jaar opnieuw wordt in Movie Park Germany het Elite Cheerleader kampioenschap georganiseerd. Op deze dag strijden Cheerleaders vanuit heel Europa om de titelbeker. Met geweldige choreografieën en ongelooflijke acrobatische stunts tonen de meisjes en jongens hun strafste kunstjes. De Themeparkfreaks trokken naar het park en waren onder de indruk van al dat jonge geweld. Ze brachten voor jullie heel wat foto’s mee. Uiteraard verkenden ze ook de rest van het park.

In ons volgende fotoalbum nemen we jullie mee naar Movie Park Germany. Onder de slogan “Hoera, we zijn in de film” biedt het park tal van attracties aan die er voor zorgen dat je jezelf op een filmset bevind. Enkele toppers in het park zijn ongetwijfeld de indoor achtbaan Van Helsing’s Factory en The Lost Temple, een zogenaamde immersive tunnel, die vorig jaar de deuren opende. Voor de echte adrenalinejunks biedt het park met High Fall, NYC Transformer en Side Kick enkele toppers aan.

Movie Park Germany staat al 16 jaar bekend omwille van haar geweldige Halloween evenement.

In 2014 Opende Movie Park Germany hun nieuwe Attractie "The Lost Temple" De Themeparkfreaks waren er dan ook als de kippen bij om deze te gaan testen.

Movie Park Germany is een park dat je meeneemt in de film. Met attracties als High Fall, Side Kick en NYC Transformer vinden de grootste thrillseekers hier zeker hun gading. Ook aan de kleinsten word in dit park heel wat aandacht besteed, Nick Land staat vol met familiaal gerichte attracties.

Movie Park, hoera we zijn in de film! Onze bende Themeparkfreaks trok opnieuw naar dit park dat vol staat met steengoede thrillrides en meerdere achtbanen. Ook aan shows is er in dit park geen gebrek.

Halloween in Movie Park Germany is het meest bezochte evenement van het jaar. Honderden scare actors staan klaar om je de stuipen op het lijf te jagen.

Tijdens de Halloweenperiode is Movie Park al jaren the place to be. Het park pakt elk jaar opnieuw uit met meerde mazes van hoge kwaliteit en eens 18 uur geworden word het park overspoeld door monsters en gedrochten die er voor zorgen dat je nergens meer veilig bent.

Movie Park Germany staat in het teken van de film. Attracties als MP Express, Van Helsing's Factory, High Fall en NYC Transformer mogen we ongetwijfeld tot de toppers van het park rekenen

Horrorwood is een jaarlijks terugkerend topevenement in Movie PArk. Tijdens deze dagen loopt het park vol monster. Met mzaes als The Forgotten, Deathpital, Circus of Freaks en Badoo Twister krijg je ongetwijfeld meermaals de kans om de daver op het lijf gejaagd te worden.

In Movie Park Germany vond er een Star Wars evenement plaats, honderden verkleedde personages liepen door het park en er was een speciale parade. We genoten van deze dag en maakten heel wat foto's.

In Moviepark GErmany wordt jaarlijks de Cheerleaderdag georganiseerd, op deze dag strijden meerdere Cheerleaderteams tegen elkaar om de beker.

Movie Park Germany, een park dat volledig in teken staat van de film. Eens in het park waan je jezelf op een filmset. In het park vinden we waterattracties als alien Encounter, Mystery River en Dora’s Splash. IN het park vind je uiteraard ook de nodige achtbanen, de famiale achtbanen vind je terug in Nick Land, Jimmy Neuron’s Atomic Flyer, Backyardigans Mission To Mars en Ghost Chasers. De iets uitdagendere achtbanen zijn dan weer Van Helsing’s Factory, Bandit en MP Express.