Foto’s Mega Speelstad

Themeparkfreaks Gregory en Hannelore moesten ieder nog twee achtbanen afvinken in België. Deze laatste twee credits staan in de indoorspeeltuin Mega Speelstad. Themeparkfreak Tim heeft er vroeger nog gewerkt en besloot mee te gaan. De drie Themeparkfreaks konden zo de Butterfly en de Disco Twister ontdekken. Verder vind je er nog andere mechanische attracties en natuurlijk enkele speeltuigen. Er is ook nog een buitengedeelte waar je onder andere een treintje kan vinden.

Themeparkfreak Dries trok samen met Lennert naar Mega Speelstad, om zo zijn Belgische Coasterbingo compleet te maken. Mega Speelstad is een gezellig Belgisch parkje dat zich richt op kinderen. Het unieke aan hun concept is dat ouders gratis naar binnen mogen, enkel de kinderen hoeven te betalen. In het park staan dan ook talloze attracties op maat van de kinderen, maar ook een kleine achtbaan. Disco Twister neemt je mee voor een ritje doorheen een discotheek.

Mega Speelstad is een gezellig Belgisch parkje dat zich richt op kinderen. Het unieke aan hun concept is dat ouders gratis naar binnen mogen, enkel de kinderen hoeven te betalen.