Foto’s Kinderstad Heerlen

  • Kinderstad Heerlen

Kinderstad is een indoor-pretpark, voornamelijk bedoeld voor kinderen. In het park vind je heel wat attracties terug zoals botsauto’s, draaimolens en heel wat klimspeeltuigen. Je kan hier zelfs een kleine log flume vinden en twee achtbanen.

Themeparkfreaks Gregory en Hannelore besloten op een woensdag in juni Kinderstad Heerlen te bezoeken. Dit overdekte pretpark biedt attracties aan voor kinderen waaronder 2 achtbanen. Een reden voor de Themeparkfreaks om eens langs te gaan en de 2 achtbanen te testen. Het park heeft ook nog boomstammetjes, een toffe attractie voor op een zomerse dag. Gregory bracht enkele toffe foto’s mee.

Kinderstad Heerlen is de Nederlandse variant van onze eigen Mega Speelstad. Kinderen kunnen er zich de hele dag uitleven op grote softplay springkussens of trampolines, terwijl de volwassen bezoekers (lees: de ouders) kunnen kletsen aan een tafeltje met een bakje troost. In het indoor pretpark vinden we ook enkele grote attracties terug, waaronder een log flume (de boomstammetjes) en een achtbaan. De achtbaan in Heerlen heet ook gewoon ‘Achtbaan’ en is van de hand van Preston & Barbieri.

Kinderstad Heerlen is zoals de naam doet vermoeden, gelegen in de Nederlandse gemeente Heerlen. Kinderstad is een indoor pretpark, voornamelijk gericht op de jongsten. Themeparkfreaks Jonathan en Bert bezochten samen met de kindjes van Bert dit parkje. In het park vind je onder meer een kleine boomstamattractie en een achtbaan. Verder kunnen de kids zich uitleven op een grote softplay, springkussens en trampolines.

Kinderstad Heerlen is een indoorpark in Nederland. Toen het park hun nieuwe achtbaan opende, waren de Themeparkfreaks natuurlijk snel van de partij om te gaan uittesten.