Foto’s Kernie’s Familienpark

Op maandag 3 oktober bezochten Themeparkfreaks Nathan en Lennert het Duitse pretpark Kernie’s Familienpark. Het park telt één achtbaan, die de naam Achterbahn draagt en gebouwd is door Zamperla. Enkele andere toppers zijn een log flume, starflyer en disk’o. Het park is herkenbaar aan haar industriële look, aangezien het gebouwd werd op een oud industrieterrein. Er staat zelfs een koeltoren middenin het park. Bekijk hieronder het fotoalbum dat we meebrachten uit Kernie’s Familienpark.

Op zondag 5 augustus 2018 bezochten de Themeparkfreaks het Duitse attractiepark Kernie’s Familienpark. Het park maakt deel uit van het resort Wunderland Kalkar. Bezoekers kunnen er plaatsnemen in diverse attracties, waaronder een achtbaan. De blikvanger van het park is ongetwijfeld de beschilderde koeltoren van een nooit in werking genomen kerncentrale, waarin er een Star Flyer werd gemonteerd. Zelfs onderaan in de koeltoren zijn er attracties terug te vinden. Het resort is op dit ogenblik nog eigendom van Hennie van der Most, maar dat zal nog maar voor beperkte duur zijn. Wunderland Kalkar staat namelijk te koop . Herbeleef onze dag mee en geniet mee van onze plaatjes.

Wunderland Kalkar, een Duits resort werd opgebouwd op de site van een kerncentrale die nooit in gebruik werd genomen. Het pretpark gedeelte, Kernies Familienpark is gelegen rond de koeltoren. De koeltoren bevat de opvallendste attractie van het park. In de toren staat een 58 meter hoge zweefmolen, tijdens de rit zweef je net boven de toren uit. Het park biedt een zeer leuke all-in formule aan. Wanneer je een toegangsticket koopt mag je ook onbeperkt frietjes en ijsjes eten en zelfs de frisdrank is inbegrepen. We bezochten het gezellige park en maakten heel wat foto’s.

Wunderland Kalkar is gelegen in Duitsland, niet ver van de Nederlandse grens. Dit park kwam tot stand op een voormalige site van een kerncentrale die nooit in bedrijf genomen werd. Het park is bekend om haar speciale toegangsprijs, je betaald bij het kopen van een ticketje niet enkel om het park te betreden, maar softdrinks en eten zijn inbegrepen. Onze reporter Maarten trok naar het park en bracht mooie foto’s mee.