Foto’s Julianatoren

Julianatoren is een kinderpretpark gelegen in Apeldoorn. De naam stamt af van de toren die in het pretpark te vinden is die genaamd is naar prinses Juliana. Sinds de bouw van de toren in 1910 zijn er heel wat attracties bijgekomen en kan je bijvoorbeeld een ritje maken op de achtbaan of een bezoekje brengen aan het spookslot. Het park richt zich vooral op kinderen en de mascottes van het park hebben een eigen Youtube-kanaal. Alle personages uit deze Youtube-serie zijn terug te vinden in het park en het biedt dan ook veel verschillende show aan gedurende de dag. Themeparkfreaks Greet en Michael bezochten dit onlangs dit parkje en maakten onderstaande foto’s.

Nog voor de aftrap van de zomervakantie bezochten Themeparkfreaks Timothy en Benjamin het Nederlandse kinderpretpark Julianatoren. Het park is gelegen op een boogscheut van de stad Apeldoorn en dankt haar naam aan de 108-jaar oude toren die bij het pretpark staat. Deze toren werd in 1910 genaamd naar de Nederlandse koninklijke prinses Juliana. In de grond van het park staat een achtbaan van de Nederlandse bouwer Vekoma verankerd. Deze familieachtbaan is 207 meter lang, ze behaalt een snelheid van 34,9 km/u en ze gaat door het leven als Jul’s RollerSkates. Naast deze achtbaan kunnen de jongste adrenalineliefhebbers er nog talloze andere attracties terugvinden. Niet ver van het park kunnen dagjestoeristen ook terecht in de dierentuin Apenheul.

Themeparkfreaks Dries, Jonathan en Nathan bezochten het Nederlandse pretpark Julianatoren. Het parkje werd gezellig versierd voor de Halloweenperiode en werd speciaal op maat aangepast voor kinderen. In het park staat een achtbaan genaamd Jul’s Rollerskates en tal van andere leuke kinderattracties, gaande van rondritjes in diverse voertuigen tot verschillende leuke draaimolens. Daarnaast biedt het park ook meerdere leuke shows aan voor kinderen. Jul en Julia de muizen ontvangen jullie met open armen in dit bijzonder leuke parkje.

Tijdens zijn weekendje Gelderland Nederland bezochten Themeparkfreak Maarten en zijn gezin niet alleen Burgers’ Zoo, maar ook het gezellige Julianatoren, een klein pretparkje op maat gemaakt voor kinderen. In het park staat 1 achtbaan, Jul’s Rollerskates, en tal van leuke kinderattracties, gaande van rondritjes in diverse voertuigen tot verschillende leuke draaimolens. Daarnaast biedt het park ook meerdere leuke shows aan voor de kinderen. Jul en Julia de muizen ontvangen jullie met open armen in dit bijzonder leuke parkje

De Julianatoren in Apeldoorn is het gezelligste, veiligste en meest overzichtelijke familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. Maak een spannende tocht door Jul’s Dino Toer waar je oog in oog komt te staan met levensechte dinosaurussen! Rijd met je hippe cabrio door Jul’s Safari en maak een snelle rit met scherpe bochten in Jul’s Rollerskates! Vaar samen over de hoge golven in de Moby Dick en spuit elkaar nat in de Piratenbootjes. Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren ook gedacht. Als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan en sta versteld van alle zingende en muziek makende kabouters in Kabouterwonderland.