Foto’s Holiday Park

Themeparkfreak Timothy bezocht onlangs het Duitse Holiday Park. Hier genoot hij uiteraard van de achtbanen Sky scream & Expedition GeForce. Ook de vernieuwde rapid river, die nu door het leven gaat als Dino Splash, liet hij niet links liggen. Tevens ging hij eens een kijkje nemen op de bouwwerf van de nieuwe Wicky Zone. Ook andere attracties zoals Mayaland Indoor, de Anubis Free Fall Tower en Wickie splash staan steevast op het programma. Het bezoekje sloot hij af met een ritje Skyfly & Burg Falkenstein, de darkride van het park.

Tijdens een kort trip door Duitsland brachten Themeparkfreaks Greet en Michael een bezoek aan Holiday park. Dit pretpark die bij de Plopsa groep hoort presenteerde dit jaar de vernieuwde “Dino Splash” en is ondertussen volop bezig met de bouw van een compleet nieuwe zone rond Wickie de Viking. Daarnaast kan je hier ook “Expedition GeForce” terugvinden die meermaals is uitgeroepen tot beste stalen achtbaan ter wereld en de triple launch coaster “Sky Scream”.

In de zomervakantie besloten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw Hannelore het Duitse Plopsaland te bezoeken. Hier kan je “gratis” naar binnen met je Plopsa Funcard wat altijd wel eens tof is. In dit familiepark vind je een echte top achtbaan en dat is Expedition Geforce. Deze coaster is al een paar keren in de prijzen gevallen tussen enkele wereldtoppers. Verder heeft dit park ook nog een triplelaunch coaster en heel erg mooie rapid river vol met dino’s. Je kunt er echter ook genieten van een stukje indoor pretpark en Maya De Bij heeft ook hier haar eigen wereld. Wil je meer weten? Bekijk dan gerust eens deze foto’s.

Met hun Plopsa-FunCard in de hand konden Themeparkfreaks Sven en Jasper niet anders dan een dagje halt te houden in de Duitse Plopsa-vestiging Holiday Park. Op een warme zomerdag begin juli passeerden ze Haẞloch om onder andere de nieuwe Dino Splash uit te testen. Meteen bij aankomst werd duidelijk dat het ondanks de gelimiteerde capaciteit een drukke zaterdag ging worden in het Duitse Holiday Park. Meteen de nieuwe Dino Splash uittesten zat er ook niet in want deze opende pas om 11u, dus dan maar langs de werf van het nieuwe Wickieland gelopen naar Sky Scream om vanaf daar ons rondje park verder te zetten. Om daarna door te wandelen naar de fantastische Expedition GeForce! Nog even de credit in Holiday Indoor meepikken, een rondje door het overvolle Majaland maken en dan naar de drukke waterattracties: de Wickie en Dino Splash. Ons volledige oordeel over de nieuwe Dino Splash vindt u hier terug. In onderstaand fotoverslag zijn enkele foto’s van onze drukke dag in Holiday Park te bekijken.

De Themeparkfreaks trokken tijdens een meerdaagse Oost-Duitse trip ook naar het Duitse Plopsa-park, Holiday Park. In dit park is de grote blikvanger uiteraard de mega-coaster Expedition GeForce. Dit airtimemoster werd gebouwd door Intamin Amusement Rides. Verder heeft dit park een tweede spectaculaire achtbaan met Sky Scream, welke gebouwd werd door Premier Rides en meermaals gelanceerd wordt. Nieuw dit jaar is het indoorgebied, Holiday Park Indoor. Ook hier vinden we een achtbaan terug met Tabalugas Achterbahn.

Onlangs opende in het Duitse Plopsa-park, Holiday Park, een grote indoor zone die de naam Holiday Indoor kreeg. In deze zone vinden we meerdere attracties terug waaronder een familie achtbaan. Themeparkfreaks Tristan trok naar het park om deze nieuwe zone te gaan ontdekken en maakte heel wat foto’s voor ons. Studio 100 figuurtjes Heidi, Tabaluga en Mia & Me, kregen een eigen plekje in het Duitse Holiday Park. In een gloednieuwe indoor zone die de naam Holiday Indoor kreeg kunnen de bezoekers meerdere nieuwe attracties ontdekken, waaronder de achtbaan Tabalugas Achterbahn. Andere attracties in dit gebied zijn de Heidi Dierenmolen, Bauernhof Karussel en een speciale uitvoering van de Zamperla Windstar Z, namelijk de Mias Elfenflug. Verder is de hal aangevuld met een grote glijbaan, speeltuin, ballenbad en klimtoren.

Themeparkfreak Tristan bezocht met zijn vriendin Han onlangs het Duitse Plopsa-park Holiday park. Wie aan dit park denkt, denkt ongetwijfeld meteen aan de mastodont van een achtbaan Expedition GeForce. Een megacoaster die garant staat voor pakken airtime. Maar ook Sky Scream is een niet te onderschatten baan, deze wordt tot driemaal gelanceerd en maakt een inversie. Verder kunnen gezinnen met kinderen in de Maya zone heel wat plezier beleven in de vele kindvriendelijke attracties die in het teken staan van studio 100 figuurtjes.

Themeparkfreaks Dwainie en Hendrik trokken op de eerste dag van het nieuwe seizoen naar Holiday Park in Duitsland, het park dat menig pretparkfan bekend in de oren klinkt omwille van de impossante achtbaan Expedition Geforce. Deze kanjer werd gebouwd door Intamin en is nog steeds voor heel wat achtbaangekken een nummer één. Het park biedt ook een tweede achtbaan aan met Sky Scream, een triple launch coaster van Premier Rides. Jammer genoeg was deze nog in onderhoud tijden het bezoek. De gesloten achtbaan kon de pret niet bederven, want het park biedt met de Rapid River Donnerfluss en de boomstamattractie Wickie Splash twee spetterende attracties aan. Ook de nieuwe Airshow zone kon hen goed bekoren, want de de Sky Fly-attractie zorgt ervoor dat je hele wereld op zijn kop staat.

Themeparkfreaks Dimitri, Dries en Dwainie trokken richting het Duitse Plopsa park, genaamd Holiday Park. De belangrijkste reden van hun bezoekje, de mega coaster GeForce bleek bij aankomst jamer genoeg gesloten te zijn door een technisch probleem, wat ze bijzonder jammer vonden. Gelukkig heeft het park nog een tweede spectaculaire achtbaan met Sky Scream en konden de Themeparkfreaks ook genieten van een Water Ski show.

Themeparkfreak Dries trok opnieuw naar Holiday Park in Hassloch, Duitsland. Dit park dat ook in de Plopsa groep opgenomen is, heeft als paradepaardje Expedition GeForce, een mega coaster gebouwd door Intamin Amusement Rides die al jarenlang op vele lijstjes op nummer één prijkt van beste achtbanen in Europa. Maar ook met Sky Scream heeft het park een kanjer van een achtbaan neergezet die tot driemaal toe gelanceerd wordt. Ook voor de kids heeft het park met de Maya zone een prachtige aangekleed gebied gecreëerd.

Dries trok op Duitse trip en bezocht tijdens zijn trip Holiday Park, het voorlopig enige Duitse Plopsa park. De toppers van het park zijn ongetwijfeld de geweldige Expedition GeForce, een megacoaster van Intamin en Sky Scream, een gelanceerde achtbaan van Premier Rides. In het park wordt momenteel nog volop gewerkt aan de zone rond de Sky Fly attractie die vorig jaar opende. Dries nam de tijd om heel wat mooie foto’s te maken.

Themeparkfreak Matthieu trok onlangs naar Holiday Park, een park dat sinds enkele jaren opgenomen werd in de Plopsa groep. Dit jaar nog opende in het park Sky Fly, een spectaculaire attractie waarbij je zelf het ritverloop beslist. In het park vond op dat ogenblik het evenement Summer Xmass plaats, kerstmannen en -vrouwen trokken in een parade door het park, ook de parkshow op het water kreeg een Kerstsfeertje mee. Matthieu nam heel wat leuke foto’s mee.

Holiday Park is gelegen te Hassloch. In het park wordt al enkele jaren flink geinvesteerd door de Plopsagroep die het park overnam. Dit jaar werd het station van Expedition GeForce overdekt, werd een restaurant volledig gerenoveerd, kreeg Sky Scream die vorig jaar opende een aangeklede wachtrij en zal in de zomer de nieuwe attractie Sky Fly openen. Themeparkfreak Sam trok met enkele vrienden naar dit park en bracht mooie foto's voor ons mee.

Holiday Park pakte dit jaar uit met een geweldige nieuwe achtbaan, Sky Scream reden te meer dus dat de themeparkfreaks richting Hassloch trokken en daar het halloween event gingen bijwonen. Holiday Park biedt buiten Skyscream uiteraard nog meer super attracties aan, zo is hun log flume dit jaar voorzien van een nieuw wickie jasje. En expedition geforce die al jaren prijzen in de wacht sleept, is natuurlijk ook een pluspunt

Holiday Park, een park dat enkele jaren geleden opgenoemen werd in de Plopsa Groep is een park dat we elk jaar zien groeien en verbeteren. in 2014 opende het park nog de nieuwe achtbaan Sk y Scream van de Amerikaanse Bouwer Premier Rides. Maar ook in de rest van het park staat men niet stil. Zo kreeg de boomstamattractie een mooi Viking kleedje.

Rocking Halloween in Holiday Park. Dat betekent heel wat optredens, een geweldig mooi verlicht park en coasterritjes by night. Tijdens deze editie betekende het ook het afscheid van Super Wirbel,

Het park heeft een aantal zeer goede attracties met als absolute top Expedition G-Force. Deze coaster werd de afgelopen jaren verschillende keren gekozen tot beste achtbaan van de wereld en dit door verschillende Europese en Amerikaanse fora. Andere mooie attracties zijn de Free Fall Tower en de boomstammen. Het park biedt voor iedereen wat wils, een echt familie park dus.

Holiday Park, dat sinds enkele jaren in handen is van de Plopsa Groep opende dit jaar hun nieuwe, fantastisch mooie ingang. Het park staat natuurlijk onder de echte Themeparkfreaks bekend om zijn Expedition GeForce, die meermaals in de prijzen viel. Maar attracties als de Anubis Free fall, Donner Fluss, Teuffelswasser en Super Wirbel zijn geweldig leuk.