Foto’s Fraispertuis City

Fraispertuis-City is een attractiepark in het Franse Jeanménil met verschillende themazones. Het hoofdthema van het park is ongetwijfeld de Far West, maar er is ook een Mexicaanse themazone en een piratengebied. Iedere themazone is uiteraard uitgerust met zorgvuldige selectie aan attracties, omgeven door de nodige thematisering. Hierdoor straalt het park veel charme en gezelligheid uit. Tijdens ons bezoek was het erg rustig in het park, maar dat hield Fraispertuis-City niet tegen om toch op volle toeren te draaien. Alle attracties waren flink bemand en de personeelsleden zelf waren op z’n minst buitengewoon vriendelijk te noemen. Hier komen we nog!

Themeparkfreaks Matthieu en Jonathan hielden halt in het Franse parkje Fraispertuis City. Dit park is volledig in een Far West thema aangekleed. In het park staan enkele topattracties zoals Timber Drop, een achtbaan gebouwd door S&S Sansei Technologies, met een zeer steile first drop. Tijdens hun bezoekje werd er nog volop gebouwd aan de nieuwe vrijevaltoren Golden Driller, gebouwd door Intamin amusement Rides. Verder is de Splash Battle zeker een must do wanneer je dit zeer gezellige park bezoekt.

Fraispertuis City is een charmant park in Frankrijk. De grote blikvanger van dit park is een achtbaan van S&S, die een meer dan verticale drop heeft. het park staat in het teken van het wilde Westen.