Foto’s Fantasiland

Fantasiland is een avondpretpark vlakbij Zoomarine. Dit park heeft naast de Big Apple achtbaan Bassotto ook een aantal andere attracties. Het gaat dan bijvoorbeeld om een kartbaan, botsauto’s, botsboten, glijbanen, Break Dance, Matterhorn, zweefmolen, tripride, schommelschip en Tagada.

Fantasiland is een klein pretparkje dat net buiten de stad Rome en vlakbij de Italiaanse kust ligt. Het bevindt zich daarnaast ook vlak naast het attractie-, water- en dierenpark Zoomarine. Het park bevat één achtbaan, Basotto, een big apple-achtbaan die gebouwd werd door CETI. Daarnaast heeft het park nog een reeks kinderattracties en een gekke, overkop draaiende ring. We bezochten het pretpark tijdens onze trip door Rome en brachten onderstaand fotoalbum mee.

Fantasiland is een klein parkje gelegen in Rome. Het park biedt een handjevol aan attracties aan, waaronder twee achtbanen. De grootste achtbaan is een Zyklon coaster met de naam Rollercoaster. Verder kan men een ritje maken op de kinderachtbaan Bassotto.