Foto’s Erse Park

Erse Park is een recreatiepark in het Duitse Uetze. Het park is ontworpen als natuur- en tuinpark, met replica's van prehistorische dieren (mammoeten, dinosaurussen en reuzenhaaien). Het pretpark is uitgerust met meer dan 40 attracties en is 120.000 m² groot. Er is ook een klein sprookjesbos aanwezig en credithunters kunnen er zich uitleven op de Bobcartbahn, de Butterfly en de Familienachterbahn.

Tijdens een weekendje Duitsland namen Tim, Tim en Jonathan ook tijd voor een bezoekje aan het kleine parkje Erse Park. Hier vonden ze de Familien-Achterbahn van Zierer terug. Daarnaast mocht een ritje op de Bobkartbahn van het park niet ontbreken. Tot slot genoten ze van een Nautic Jet, een paardjesbaan en het reuzenrad. De rapid river was tijdens hun bezoek helaas buiten gebruik. Geniet mee van dit kleine parkje aan de hand van enkele foto's.

Erse Park is gelegen in het Duitse dorp Eutze. In het park staan heel wat attracties die zelf te bedienen zijn, zoals een Nautic Jet, Butterfly en schommelschip. Verder vind je er heel wat draaimolens terug. De topattracties van het park zijn ongetwijfeld de Bob Kart en de Spinning Rapid River. In het park is ook veel aandacht voor sprookjes, op meerdere plaatsen vind je sprookjestaferelen terug die met een druk op de knop tot leven komen. Terug naar de oertijd gaan? Ook dat kan in dit park, is er een volledige zone gericht aan de dinosaurussen. De Themeparkfreaks bezochten het park en brachten heel wat foto’s mee