Foto’s Erlebnispark Tripsdrill

Tripsdrill opende dit jaar twee nieuwe coasters. Met Hals Uber Kopf en Volldampf voegde het park twee nieuwe coasters van Vekoma toe. Themeparkfreaks Lies & Dimitri konden niet wachten en gingen deze en de andere attracties die het park rijk is uittesten. Ze konden genieten van ritjes op niet enkel deze twee nieuwe coasters, maar ook op onder andere Karacho en Mammut. Ze brachten wat foto’s mee zodat iedereen kan meegenieten!

Tripsdrill is niet alleen een pretpark, er is ook een gans dierenpark! Themeparkfreaks Lies & Dimitri wilden hier zeker ook aandacht aan spenderen en namen heel wat foto’s van de diertjes. In het park vonden ze onder andere herten, wolven en everzwijnen. Ook heel wat roofvogels passeerden de revue. Ontdek ze allemaal in dit fotoalbum!

Tripsdrill is een typisch Duits pretpark in Cleebronn waar dit jaar twee nieuwe achtbanen werden geopend. “Hals-über-Kopf” is de allereerste Suspended Thrill Coaster van Vekoma en “Volldampf” is een Family Boomerang. Beide achtbanen werden in een nieuw gebied gebouwd die pas volgend seizoen volledig afgewerkt zal zijn, maar het park koos er voor om de achtbanen reeds dit seizoen te openen. Genoeg redenen voor Themeparkfreaks Greet en Michael om een bezoek te brengen aan dit parkje. Daarnaast werden ook ritjes gemaakt op de gelanceerde achtbaan Karacho en houten achtbaan Mammut.

Omdat Tripsdrill dit jaar twee nieuwe achtbanen had gebouwd besloten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw Hannelore dit pretpark voor de allereerste keer te bezoeken. Het thema in dit pretpark is het vroegere Duitsland met de nadruk op de regio Schwaben. Op vlak van attracties is er voor elk wat wils. Zo zijn er verschillende flatrides, zijn er meerdere waterattracties en hebben ze heel wat achtbanen. Het park valt te vergelijken met de Efteling vanwege de groene omgeving, maar ook met Bokrijk omwille van de oude huisjes. Gregory bracht enkele foto’s van dit mooie park mee naar huis, veel kijkplezier!

Het Duitse Erlebnispark Tripsdrill pakt dit seizoen uit met maar liefst twee nieuwe achtbanen. Twee extra redenen dus om het park een nieuw bezoek te brengen. Daarom stopten Themeparkfreaks Sven en Jasper tijdens hun Duitse roadtrip ook in Cleebronn. Het super charmante Tripsdrill had reeds sinds mijn eerste bezoek een leuke nasmaak nagelaten en na vier jaar was het tijd om nog eens terug te gaan. Het groene hart met de gezellige Duitse sfeer en de grote open vlakten met de grote attracties als Mammut en Karacho zorgen voor een perfecte afwisselende mix van thrill en ontspanning. En uiteraard de grootste reden voor ons waren de twee nieuwe achtbanen Volldampf en Hals-über-Kopf, de nieuwe Vekoma-achtbanen die strategisch langs de andere kant van het park gelegen zijn om de menigte wat meer te spreiden doorheen de dag. Ons volledige oordeel over deze twee banen kan u hier lezen.

Wie Duitsland aandoet moet zeker en vast ook een keertje langsgaan bij het charmante park Tripsdrill. Het park haalt haar charme uit de combinatie van leuke attracties en een bijzondere aankleding. Elke attractie kreeg hier een bijzonder thema en wachtrijen worden vaak ware musea, die het thema van de attractie uitbeelden. De spectaculairste achtbaan is zonder twijfel Karacho, een infinity Coaster gebouwd door Gerstlauer. Dit Duitse bedrijf zorgde ook al voor de bouw van de houten achtbaan Mammut en heeft in dit park zelfs ooit haar eerste achtbaan gebouwd met de bochtige G’Sente Sau. Wie graag een nat park riskeert is er de Rapid River Waschzuber Rafting, die in het teken staat van een wasserij. Ook nat is de Log Flume Jungbrunnen, waar je een verjongingskuur volgt.

Tijdens het openingsweekend van het nieuwe seizoen trokken Themeparkfreaks Hendrick en Dwainie richting het charmante Duitse park Tripsdrill. Het park haalt haar charme uit de combinatie van leuke attracties en een bijzondere aankleding. De must-do attracties van het park vonden ze ongetwijfeld de wildwaterbaan Waschzuber Rafting en de boomstamattractie Jungbrunnen. Het park telt ook enkele achtbanen die een bezoekje meer dan de moeite waard maken. De spectaculairste is de gelanceerde achtbaan Karacho, maar ook G’Sente Sau biedt heel wat plezier. Voor liefhebbers van houten achtbanen is er Mammut.

De meesten onder ons kennen het Duitse pretpark Tripsdrill, gelegen te Cleebronn. Als we aan dit park denken, denken we natuurlijk onmiddellijk aan achtbanen zoals Karacho (een Gerstlauer LSM-achtbaan), Mammut (een Gerstlauer woodie) of G'Sengte Sau (een Gerstlauer Bobsled-achtbaan). Tripsdrill heeft echter nog een grote attractie voor dierenliefhebbers, namelijk het nabijgelegen Wildparadies Tripsdrill. In dit park maak je een wandeling doorheen de uitgestrekte verblijven van damherten, dwergherten, wasberen en Steenbokken. Aan de ingang van het park kan je zakjes dierenvoer aankopen en deze voederen aan de ontelbare dieren die je tegenkomt op je pad. Verder vind je hier ook nog heel wat andere diersoorten, zoals lynxen, everzwijnen, uilen, wolven, beren en veel meer. Timothy maakte voor ons een fotoalbum van dit wilde paradijs der Europese fauna.

De Themeparkfreaks bezochten het charmante Duitse park Tripsdrill. Dit is het oudste themapark van het land. Het begon allemaal met een molen, waar oude vrouwen getransformeerd werden in jonge schoonheden, maar groeide uit tot een park met 100 attracties. De nieuwste attractie is de Sky Fly attractie Hochenflug. De meest in het oog springende achtbaan is zonder twijfel Karacho, een infinity Coaster gebouwd door Gerstlauer. Dit Duitse bedrijf zorgde ook al voor de bouw van de houten achtbaan Mammut en heeft in dit park zelfs ooit haar eerste achtbaan gebouwd met de bochtige G’Sente Sau.

Themeparkfreak Dries trok naar Tripsdrill in het Duitse Cleebronn. In het park opende onlangs het nieuwe themadeel officieel de poorten. De blikvanger van dit themadeel en mogelijk van het park is de gelanceerde achtbaan Karacho, gebouwd door Gerstlauer. Dit is niet de enige achtbaan die deze bouwer in het park plaatste. Ook de houten achtbaan Mammut en de Bobsled achtbaan G’sengte Sau werden eerder al gebouwd door dezelfde fabrikant. Een nat pak riskeren kan in het park op de rapid river en de mooi aangeklede boomstammen.

Tripsdrill is een park dat je met niets anders kan vergelijken. Het park biedt een compleet unieke collectie attracties aan, die dankzij hun thema nergens anders terug te vinden zijn. Zo heeft de rapid river, Waschzuber Rafting, een wasserij museum als wachtrij en in de boomstammen volg je een verjongingskuur. De grootste achtbaan is Karacho, een gelanceerde achtbaan van Gerstlauer.

Tripsdrill is het oudste themapark van Duitsland, gelegen te Cleebronn. Het park is een mix tussen musea en attracties. Elke wachtrij en attractie heeft een uniek thema. De topattracties zijn ongetwijfeld Karacho, een gelanceerde achtbaan van Gerstlauer, G’Sente Sau, een Bobsled achtbaan en Mammuth, een houten achtbaan. Themeparkfreak Matthieu trok naar het park en bracht foto’s mee van het attractiepark, maar ook het wildpark.

Themeparkfreak Sam trok enkele weken geleden op pretparktrip, een van de parken die hij tijdens deze trip bezocht was Tripsdrill. Tripsdrill is een beetje een buitenbeentje. Elke attractie wordt prachtig aangekleed in dit park, wachtrijen zijn bijna heuse musea, elk in zijn eigen thema met de nodige nostalgische voorwerpen. Het aanbod in het park is uitgebreid genoeg om de ganse familie een leuke dag te bezorgen.

Tripsdrill is een charmant Duist pretpark. In het park worden vele museumstukken tentoongesteld, zowel in musea als in de wachtrijen. Tripsdrill bezit een leuke, uitgebredie collectie aan attracties voor het ganse gezin. Enkel toppers zijn de achtbanen Mammut, een houten achtbaan en G'Sente Sau een zogenaamde Bobsledcoaster van Gerstlauer. In 2013 voegde het park een geweldige launched coaster van Gerstlauer toe aan hun aanbod.