Foto’s: Erlebnispark Schloss Turn

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken tijdens hun zomertrip ook naar Erlebnispark Schloss Thurn. Dit park is gelegen in wat kasteeltuinen zijn en is dus bijzonder groen. Dat is meteen één van de charmes van dit park. In het park vind je heel wat attracties terug waaronder twee Butterfly attracties en de achtbaan Dinolino, waarop je ook gebruik kan maken van een VR bril. Nog meer VR vind je bij de bijzondere botsauto’s. Op voorhand wist ik niet zo goed wat hiervan te verwachten, maar was enorm verrast hoe leuk dit bleek te zijn, een aanrader om zeker eens uit te proberen. We maakten ook nog ritjes op de vrijevaltoren, schommelboot, de boomstammetjes en het autoritje en bekeken één van de leuke parkshows.

Tijdens zijn zomertrip doorheen Duitsland, Tsjechië en Polen hield Themeparkfreak Tristan samen met zijn zoon Gust halt bij Erlebnispark Schloss Thurn . Dit Duitse pretpark Schloss Thurn is gelegen in Heroldsbach. In dit park vind je heel wat familie attracties, maar ook de zeer speciale botsauto’s waarop men gebruik maakt van VR- brillen. Nog meer Virtual Reality kan je beleven op de achtbaan Dinolino’s.

Het Duitse pretpark Schloss Thurn, gelegen in Heroldsbach, is een klein familiepark dat reeds bestaat sinds 1975. Het hoogtepunt van dit parkje is de familieachtbaan die je sinds 2016 ook met VR kan beleven. Sinds dit jaar hebben ze er ook VR op hun autoscooters, iets wat wereldwijd uniek is. Tijdens Halloween organiseren ze ook een leuk evenement met verschillende spookhuizen en omgebouwde attracties. De Themeparkfreaks brachten een bezoekje aan dit park en brachten onderstaande foto’s mee.