Foto’s Eifelpark

Op hun klein tripje naar de Moezelstreek in Duitsland besloten Themeparkfreaks Hannelore en Gregory een bezoekje te brengen aan Eifelpark. Dit park heeft twee achtbanen en één alpine coaster. Daarnaast vind je er ook een boomstamrivier en wat andere opvulattracties. Eifelpark heeft ook een wildpark waar je allerhande dieren kan spotten zoals hertjes en zwijntjes. Geniet mee van dit mooie park aan de hand van volgende foto’s.

Als afsluiter van hun trip doorheen Beieren hielden Themeparkfreaks Greet en Michael nog halt in Eifelpark op de terugweg. Dit park nabij Bitburg heeft naast heel wat attracties ook een uitgebreid wildpark. Tijdens hun bezoek was het park ’s avonds ook geopend met een lichtparcours doorheen het park. Ook de tijdelijke vrijevaltoren was geopend tijdens deze avondopenstelling waardoor je een prachtig zicht had op het park. Geniet mee van hun bezoek aan de hand van onderstaande foto’s.

Tijdens het verlengde weekend van de Belgische nationale feestdag trokken Lies en Dimitri richting het buitenland om de drukte in België wat te ontlopen. Ze kozen voor het Duitse Eifelpark als bestemming. Het park is een combinatie tussen attracties en dieren. Je kan hier onder andere de achtbanen Eifel Blitz, Eifelcoaster en Käpt'n Jack's Wilde Maus terugvinden. Dit jaar opende het park twee vrijevaltorens, waarvan er eentje 80 meter hoog is. Geniet mee van wat Lies en Dimitri aldaar gezien hebben aan de hand van de foto’s die ze maakten tijdens deze mooie dag.

Na hun bezoek aan Klotten stond Eifelpark op programma van enkele TPF’ers. Blikvangers hier zijn de alpine coaster Eifel-Coaster en de wilde muis achtbaan Käpt’n Jack’s Wilde Maus. Voor de kinderen of de échte credithunters biedt het park ook nog een Big Apple-achtbaan in piratenstijl aan onder de naam Eifel-Blitz. Een ritje op de boomstamrivier Pirateninsel mocht natuurlijk niet ontbreken. Ontdek Eifelpark via dit fotoverslag.

Themeparkfreak Tristan trok naar het Duitse park Eifelpark, gelegen in Gondorf. Dit park is gelegen in een heuvelachtig landschap en herbergt heel wat dieren als beren, wolven, herten enzoverder. Maar behalve het dierenpark heeft men hier ook een attractiegedeelte, waar onlangs nog een log flume geopend werd. Verder kan je er rodelen op een alpine coaster, een ritje maken op een Big Apple of de Wilde Muis achtbaan.

Tijdens het voorjaar van 2018 trokken de Themeparkfreaks richting het Duitse Eifelpark. Het park ligt een klein stukje over de grens en het ligt middenin een heuvelachtig landschap, waardoor je op veel plaatsen een erg mooi uitzicht hebt en je je altijd middenin het groen bevindt. Het park is een combinatie van een pretpark en een dierenpark en is ideaal voor families. Het park heeft een kinderachtbaan, een wilde muis achtbaan en een erg goede rodelbaan. Het aanbod wordt aangevuld met tal van kinderattracties en speeltuigen. Bekijk hier de foto’s van onze trip naar het gezellige parkje.

Eifelpark is gelegen in het Duitse dorp Gondorf. Eifelpark Gondorf is bekend en geliefd onder de toeristen die naar de Eifel in Duitsland komen. Het Eifelpark biedt veel plezier voor jong en oud en staat garant voor een leuk dagje uit in Gondorf. Er is veel te zien en te doen in Eifelpark Gondorf. Eigenlijk is het Eifelpark een pretpark, dierentuin, kinderboerderij en natuurcentrum in één. Op een grote oppervlakte midden in de natuur in het zuiden van de mooie Eifel, vlakbij Bitburg, ligt het Eifelpark bij het plaatsje Gondorf. De Themeparkfreaks bezochten het gezellige parkje op de dag dat het haar nieuwe attracties opende en brachten heel wat foto’s mee.