Foto’s Disneyland Paris

Disneyland Parijs opende de deuren op 12 april 1992. Op 12 april 2022 vierden ze dus hun 30ste verjaardag en TPF’ers Lies & Dimitri waren er bij! Geniet in dit fotoalbum mee van hun dag.

Themeparkfreaks Hendrik en Dwainie trokken met hun zoontje Caleb en enkele vrienden voor een weekendje naar Disneyland Parijs. Ze genoten van hun ritjes op attracties als Phanton Manor en Pirates of the Caribbean, maar ook van achtbanen als Hyperspace Mountain en Big Thunder Mountain. Er werd minstens evenveel genoten van de Disney Stars On Parade en van de speciale avondshow Disney D-Light die gevoerd wordt ter ere van de 30ste verjaardag van het park.

Op een doordeweekse dag besloten Themeparkfreaks Hannelore en Gregory Disneyland Paris te bezoeken. Een collega van Hannelore ging ook mee waardoor ze met z’n drieën er een toffe dag van maken in attracties zoals Big Thunder Mountain, Star Wars Hyperspace Mountain en enkele prachtige darkrides. Ook konden ze genieten van het net gerenoveerde kasteel en was er een prachtige parade.

Op een doordeweekse dag besloten Themeparkfreaks Hannelore en Gregory een bezoekje te brengen aan Walt Disney Studios. Dit Disney park ligt naast Disneyland Paris en is de thuisbasis van attracties zoals de Tower of Terror en Crush Coaster. Ook Toy Story komt uitgebreid aan bod in dit park en ook Ratatouille heeft er zijn eigen darkride. Gregory nam enkele leuke foto’s van dit park.

Themeparkfreak Dimitri ging samen met zijn vriendin Lies een weekendje naar Disneyland Parijs. Hier namen ze afscheid van “Pirates et Princesses” en beleefden ook de start van het nieuwe Marvelseizoen! Ze brachten heel wat foto’s mee en daarvan kan je hier meegenieten!

Kerst in de Disneyparken is altijd wel mooi om zien en zo namen Themeparkfreaks Dimitri, Nathan, Tim & Dwainie samen met Hendrik de auto voor een dagje uit , op zoek naar de magie van Disneyland Parijs. Ze bezochten beide parken en kwamen terug met heel wat foto’s. De mist maakte van het eerste deel van de dag een eerder mysterieuze bedoening, maar dit leverde wel unieke shots op! Geniet mee van de foto’s die Dimitri meebracht voor ons!

Themeparkfreak Dimitri trok samen met Lien naar Disneyland Parijs. Hier genoten ze van de laatste dagen van Season of the Force in het Walt Disney Studios park, alsook van de aanwezige lenteversieringen in het Disneyland park! Ze bezochten uiteraard attracties zoals Tower of Terror, Ratatouille, Rock’n’Rollercoaster, Hyperspace mountain, Pirates of the Carribean en nog vele andere!

Het kerstseizoen nadert met rasse schreden. Verschillende pretparken spelen hier dan ook handig op in! Themeparkfreak Dimitri was benieuwd naar de kerstsfeer in Disneyland Parijs & plande dan ook snel een tripje naar het Franse park! Hier kon hij genieten van de vele shows en parades die het park aanbiedt tijdens deze tijd van het jaar! Mickey’s Christmas Big Band, A Merry Stitchmas & de Disney’s Christmas Parade is maar een deel van dit aanbod. Ook hebben Mickey en de kerstman hulp nodig om de lichtjes van de grote kerstboom op Town square te ontsteken! Ook de Walt Disney Studio’s vieren dit jaar mee met Sing Me a Merry Christmas & de spectaculaire avondshow Goofy’s Incredible Christmas op de Tower of Terror! Naast al deze seizoensgebonden shows & spektakels viert het Disneyland park nog steeds zijn 25ste verjaardag met de Disney Stars on Parade & Illuminations show om de dag mee af te sluiten! Geniet mee van de foto’s die Dimitri meebracht van zijn dagje Disneyland Paris!

Themeparkfreaks Dimitri en Dwainie trokken naar het Franse Disneypark in Parijs. Het park stond deze periode in het teken van Halloween, waarbij er een speciale Halloweenparade door het park reed. Er werd ook een extra show voorzien. Het park heeft de afgelopen maanden grote delen van het park vernieuwd, zo werd Space Mountain getransformeerd in Hyperspace Mountain en kreeg Big Thunder Mountain een grote make-over.

Onlangs trok Themeparkfreak Dries naar Frankrijk, waar Disneyland Paris haar 25ste verjaardag viert. Hij ontdekte er de nieuwe Disney Parade met tal van nieuwigheden. Verder ontdekte hij ook de volledig vernieuwde Star Tours. Zijn dag werd afgesloten met de nieuwe show Disney Illuminations. Deze show verving Dreams op het kasteel.

Onlangs trokken we een weekendje naar Disneyland Paris, waar we de nieuwe parkshow Rogue One: A Star Wars Story mochten ontdekken. We genoten uiteraard van de vele attracties en darkrides die het park rijk is, om zo ondergedompeld te worden in de Disney magie. Denk maar aan Pinokkio, Sneeuwwitje en Peter Pan, die elk hun darkride kregen. Ook de achtbanen Indiana Jones en Rock ‘N’ Rollercoaster zorgden voor een leuke ervaring.

Themeparkfreak Timothy bezocht tijdens de Halloweenperiode het Franse Disney park. In het park geen enge Halloween maar een familievriendelijk evenement. In het park heel wat Halloween aankleding met grote pompoenen in de vorm van de Disney figuren rond het iconische kasteel. Ondanks de vele gesloten attracties, vanwege de grote renovaties die momenteel in het park uitgevoerd worden in aanloop naar de 25ste verjaardag, kon Timothy zich meer dan genoeg amuseren op de vele darkrides en achtbanen.

Themeparkfreak Timothy trok een weekendje naar het Franse Disney park. Dit park toont de ware magie van de Disney films. Timothy genoot van heel wat ritjes op Space Mountain, een indoor achtbaan met lancering. Hij maakte ook uitgebreid tijd voor de vele darkrides in het park zoals Sneeuwwitje en vele andere. In het Studio’s park ontdekte hij de darkride Ratatouille. Verder maakte hij er ritjes op de achtbanen Crush Coaster en Rock ‘n’ Roller Coaster.

Dries trok opnieuw naar Disneyland, waar hij genoot van een preview van de nieuwe parkshow. Het park stond al volledig in het teken van de lente, overal kleurrijke topiaries en paaseieren. In het park vallen ook de vele bouwhekken op, het park voert momenteel heel wat renovaties door, om zo tegen de 25ste verjaardag weer een frisse look te hebben.

Disneyfreak en Themeparkfreak Dwainie trok onlangs richting Disneyland Parijs, waar ze een weekendje ondergedompeld werd in de Disney magie. Tijdens haar bezoekje bezocht ze de beide parken en nam heel wat foto’s van attracties als Space Mountain, Rock ‘n’ Rollercoaster en vele andere. Ze genoot ook van de nieuwste aanwinst Ratatouille en het vernieuwde It’s A Small World.

Onze reporter Dries trok naar Disneyland Parijs, een park waar dromen tot leven komen. In dit park beleef je attracties, maar vooral Disney verhalen. De magie komt in dit park tot leven in attracties als Peter Pan, It’s A Small World, maar ook Assepoester, Doornroosje en heel wat andere personages kregen een eigen attractie. Voor de achtbaan gekken zijn er de achtbanen Space Mountain, Indiana Jones en Big Thunder Mountain. Ook het nabij gelegen Disney Studios is meer dan een bezoekje waard. Hier vind je de Pixar figuren terug uit films als Toy Story, Cars en Finding Nemo, nieuw in dit park is Ratatouille. Geniet van Dries’ foto’s.

Tijdens het verlengde weekend van Hemelvaart trok onze reporter Dwainie richting het land van Mickey Mouse en zijn vriendjes, Disneyland Resort Parijs. Op 10 juli 2014 opende hier de laatste nieuwe attractie “Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée De Rémy” in het themagedeelte “Toon Studio’s” van het Walt Disney Studio’s Park. Dit is een trackless 3D-darkride die helemaal rond het ratje Rémy uit de film Ratatouille draait. Ze bracht heel wat leuke foto’s mee. Kijk en geniet!

Onze reporter kreeg midden februari erg zin in een pretparkje, gelukkig is Disneyland Parijs elke dag van het jaar open! De nieuwste attractie Ratatouille werd er getest en goedgekeurd. Beleef Disneyland Parijs in dit foto album!

Wie Disney bezoekt, bezoekt uiteraard ook de Disney Studios, waar men je mee neemt achter de schermen van de film.

In Disneyland Parijs wordt je ondergedompeld in de sprookjeswereld van talloze Disney sprookjes.

Disneyland Parijs bestaat uit 2 parken, Het hoofd park en de Studios. In de Studios beleef je een dagje achter de schermen van de film. Het hoofdpark staat dan weer garant voor een dagje tussen alle bekende Disney sprookjes.