Foto’s Dippiedoe

Themeparkfreaks Gregory en Hannelore trokken samen op achtbaanjacht in Nederland. Zo bezochten ze het pretpark DippieDoe waar ze 2 achtbanen wisten te scoren. De eerste achtbaan heet Dolle Pier en is een Big Apple Coaster. De rups is hier wel veranderd naar een trein. Achterin het park vind je de achtbaan Tyfoon. Deze Zierer achtbaan is duidelijk de topper van het park. Verder vind je er ook nog botsauto’s, een reuzenrad en tal van andere attracties. Geniet mee met deze foto’s.

Dippiedoe onderging afgelopen maanden een grote verandering. Er verhuisden attracties binnen het park, andere verdwenen en heel wat nieuwigheden werden geopend. De indoorhal is volledig veranderd, maar ook de buitenzone van het park ziet er heel wat anders uit. Zo kan je hier de nieuwe achtbaan Dolle Pier ontdekken, een Big Apple met mijntreintje van SBF Visa.

Attractiepark DippieDoe... daar willen alle kinderen naartoe! Dat is alvast de slagzin van dit Nederlandse park. Niet enkel kinderen willen er naartoe, ook volwassen Themeparkfreaks maken zich graag schuldig aan een bezoekje. Dit park telt 25 attracties die zowel binnen als buiten staan opgesteld. Uiteraard zijn het de twee achtbanen (Tyfoon en Dolle Pier) die het park rijk is waarvoor we maar al te graag afzakken naar DippieDoe. Dolle Pier is zelfs sinds het jongste seizoen een gloednieuwe achtbaan met de layout van een klassieke Big Apple.

Dippiedoe is een pretpark gelegen te Best in Nederland. Het park bestaat uit een indoor- en outdoor-gedeelte. De attracties in het park richten zich voornamelijk op een jonger publiek. In het park vind je een achtbaan terug, namelijk Tyfoon, een Zierer achtbaan die custom gebouwd werd. De achtbaan werd tweedehands gekocht van Tivoli Gardens in Kopenhagen, waar deze door het leven ging als Slangen, op die plek staat nu Daemonen, een floorless coaster van B&M. De Themeparkfreaks bezochten het park en konden genieten van de gezellige sfeer in het park en brachten zeer leuke foto’s mee.

DippieDoe is een pretpark gelegen bij recreatiegebied Aquabest, Best, Noord-Brabant, Nederland. De attracties in het park staan zowel binnen (indoor) als buiten (outdoor). Het park richt zich vooral op families met kinderen tot 10 jaar. De mascotte van het park heet Dippie en stelt een druppel voor. Het park is sinds 2007 voor het eerst in de winter open, en heet dan Winter Dippie Doe.