Foto’s De Valkenier

Pretpark De Valkenier is een bescheiden pretpark in het Nederlands Limburg. Toch heeft het park 2 achtbanen in zijn aanbod, 3 zelfs als je de Butterfly meerekent. De 2 achtbanen waren de hoofdreden van Themeparkfreaks Gregory en Hannelore om eens bezoekje te brengen aan dit park. Ze maakten enkele ritjes op de Big Apple coaster in het park en konden meerdere ritten maken op The Green Snake. Uiteraard heeft het park nog veel meer in haar aanbod. Bekijk hier de foto’s van Gregory.

Het Nederlanse pretpark De Valkenier opende dit jaar een nieuwe achtbaan, genaamd Krummel (Big Apple). Die moesten we natuurlijk even gaan uittesten. Wist je dat er nog meerdere credits te rapen vallen in De Valkenier ? Doe zeker ook eens een ritje op Greensnake (een Tivoli Large van Zierer) en de vliegende schatkist (een Butterfly van Sunkid Heeghe). Naast achtbanen kan je ook genieten van andere attracties zoals een spookhuis, waterglijbanen, waterfietsen & veel meer. Themeparkfreaks Timothy & Benjamin genoten alvast van hun bezoekje. Geniet samen met ons van het fotoalbum dat ze in de Valkenier maakten.

Kinderpretpark De Valkenier mocht dit jaar een nieuwe achtbaan openen. Krummel werd een Big Apple coaster van de Turkse bouwer Güven Lunapark. De achtbaan is een leuke aanwinst voor de jongste bezoekers en een goede starter vooraleer ze klaar zijn voor de grotere achtbaan Green Snake. Deze laatste werd gebouwd door Zierer. Behalve deze twee achtbanen kunnen de kids zich in het park ook uitleven in een nieuwe Piratenzone met een speeltuin en de Butterfly De Vliegende Schatkist.

Tijdens een zonovergoten zomerdag bezochten enkele Themeparkfreaks het kleine, maar gezellige pretparkje De Valkenier. Dit themapark ligt vrij centraal in de Nederlandse gemeente Valkenburg. In het park vinden we één achtbaan terug die sinds 2018 door het leven gaat als Green Snake. Daarvoor heette ze simpelweg ‘Achtbaan’. Green Snake is een achtbaan gebouwd door Zierer (type Tivoli – Large) in 1981. Een zeer populair type achtbaan voor die tijd. Sinds 2017 kunnen bezoekers er ook de Vliegende Schatkist ontdekken. Een Butterfly met een gondel die een schatkist voorstelt.

De Valkenier is een pretpark, gelegen in het Nederlandse dorpje Valkenburg. Het park spitst zich vooral toe op gezinnen met kinderen, waar ze een heleboel leuke attracties voor aanbieden. Themeparkfreaks Jonathan en Bert bezochten samen met de kindjes van Bert dit parkje. In het park vind je onder andere een achtbaan van Zierer en een heleboel draaimolens. Nieuw dit jaar is de Piratenzone, waar een rock & Tug, speeltuin en Butterfly gebouwd werden. Ontdek het park in dit leuke fotoalbum.

De Valkenier is een klein Nederlands Pretpark dat vooral gericht is op kinderen. Het park bezit enkele leuke attracties, waaronder een achtbaan.