Foto’s Comics Station Antwerp

Op vrijdag 8 maart had ik een vrije dag en de rest van mijn familie had krokusvakantie, dus besloten we met z’n allen een dagje naar Comics Station in Antwerpen te gaan. Het park was vandaag uitverkocht en dus ook erg druk, maar we hebben in een halve dag tijd toch ruim alles kunnen doen. Het park ligt er verzorgd bij en de unieke attracties zorgen telkens weer voor een leuke ervaring. Nieuw sinds mijn laatste bezoek is een show van Suske en Wiske, die enkele malen per dag wordt opgevoerd. Jammer dat men deze opvoert in het midden van de onderste verdieping en niet in de grote theaterzaal, die daar naar mijn idee veel geschikter voor is.

Met een uurtje tijd en een gratis ticket in de hand trok Tim op ontdekking in Comics Station. De uit de kluiten gewassen speeltuin in het centraal station van Antwerpen. Hij kwam terecht in de wereld van De Smurfen, Lucky Luke, Urbanus, Jommeke, Suske en Wiske en De Kiekeboes. Ondanks de krappe tijd maakte hij toch nog ruimte om enkele foto's te nemen.

Michael en Greet bezochten onlangs het nieuwe themapark Comics Station Antwerp, gelegen in het Centraal Station van Antwerpen. Dit park staat volledig in het teken van de stripfiguren zoals Jommeke, Urbanus en de Kiekeboes. Je kan hier de hoogste glijbanen ter wereld uittesten, maar ook heel wat andere attracties zoals botsauto’s, een vrijevaltoren en veel meer.

In het station van Antwerpen-Centraal opende onlangs Comics Station Antwerp. Een themapark dat gebaseerd is op de cultuur van Belgische striphelden. In het park zijn er verschillende attracties te vinden, verdeeld in zones rond Suske & Wiske, De Smurfen, De Kiekeboes, Urbanus, Lucky Luke en Jommeke. Ook heeft het park 2 wereldrecords te pakken met de hoogste glijbaan. Themeparkfreak Tristan ging samen met zijn zoontje Gust het park ontdekken en maakte heel wat foto’s voor ons.

In het station van Antwerpen-Centraal wordt al enige tijd gewerkt aan een nieuw attractiepark. Comics Station Antwerp is een attractiepark dat gebaseerd is op de cultuur van Belgische striphelden. In het park zijn er verschillende attracties te vinden verdeeld in zones rond Suske & Wiske, De Smurfen, De Kiekeboes, Urbanus, Lucky Luke en Jommeke. Ook heeft het park 2 wereldrecords te pakken en die wereldrecords waren de reden voor ons bezoek op de werf.