Foto’s: Cita-Parc

Themeparkfreaks Gregory en Hannelore bezochten in Frankrijk het kleine Cita Parc. Het in Lille gelegen pretparkje heeft 1 achtbaan, een Shark Trip. Ook is er een boomstambaan en tal van andere attracties meer gericht op kinderen. Gregory nam enkele leuke foto’s van het park.

Cita-Parc is een bescheiden parkje gelegen in het Franse Lille. Dit park richt zich voornamelijk op jongere kinderen. Ouders kunnen hier de keuze maken om per attractie te betalen of een all-in ticket te nemen. De grootste attractie en voor ons de belangrijkste was de achtbaan Requin Express’. Verder kan je hier voornamelijk draaimolentjes ontdekken en een Log Flume.

We gingen tijdens het eerste weekend van september op bezoek bij het recentelijk geopende parkje Cita-Parc te Rijsel. Cita-Parc opende haar deuren op 15 augustus 2018 en is gelegen op de oude locatie van Parc Les Poussins, dat een nieuwe eigenaar kreeg. In het park kwamen allemaal nieuwe attracties waaronder een paardjesbaan, een autoritje, een zweefmolen en enkele draaimolens. Wij kwamen voornamelijk om een ritje te maken op de nieuwe achtbaan Requin Express, die gebouwd werd door SBF-Visa. Later zal het park nog een boomstamattractie openen en een grote glijbaan, deze waren nog in opbouw tijdens ons bezoek.