Foto’s BonBon Land

  • BonBon-Land

Tussen Aarhus en Copenhagen ligt het pretpark BonBon-land. Dit park, onderdeel van de Parques Reunidos groep, wordt door menig bezoeker een fout park genoemd. Dit komt door de soms schreeuwerige thematisering die in het ganse park terug te vinden is. Schrik bv. ook niet van de achtbaan Hundenprutten, waar de thematisering een reusachtige hond is die drollen legt in het midden van de achtbaan. Verder is hier een broertje van Typhoon in Bobbejaanland te vinden en een pittige spinning coaster. Wie liever geen achtbanen doet kan terecht in onder andere de Giant Frisbee, de droptoren of de 5D cinema of kan genieten van enkele waterattracties. Themeparkfreak Matthieu en zijn vrouw Isabel brachten onderweg van Aarhus naar Copenhagen een bezoekje aan BonBon-land en brachten enkele foute foto’s mee!

Knotsgek is het beste woord om de aankleding van BonBon-Land te beschrijven. Een achtbaan die gethemed is naar een scheten latende hond, zelfs die vind je in dit park. Maar ook de stevigste frisbee attracties die wij ooit ervoeren. Ook Euro Fighter achtbaan VildSvinet en Spinning Coaster Hankatten zijn zeker een ritje en misschien zelfs meer ritjes waard.

Bonbon-land is een klein Deens park, dat vooral opvalt knotsgekke theming. Het park onstond uit een populair snoepjesmerk dat rondleidingen gaf, maar nadien haar fans meer wilde geven. Met attracties als een Gekke Schildpad, de hondenscheet achtbaan, enzoverder... Staat dit park vol attracties in een gek kleedje. De blikvanger in het park is Vild-Svinet. een Eurofighter van Gerstlauer. De Themeparkfreaks bezochten het park tijdens een rondreis door Denemarken en brachten heel wat foto’s mee.

Bonbon-land is een klein Deens park, dat vooral opvalt knotsgekke theming. Met attracties als een Gekke Schildpad, de hondenscheet achtbaan, enzoverder... De blikvanger in het park is Vild-Svinet. een Eurofighter van Gerstlauer.