Foto’s Attractiepark Slagharen

  • Attractiepark Slagharen

Themeparkfreaks Hendrick en Dwainie trokken afgelopen najaar naar heet Nederlandse Attractiepark Slagharen. In het park kan je heel wat nostalgische attracties te ontdekken zoals een Enterprice, een Octopuss, de Troika en een Condor. Maar de hoofdattractie is zonder twijfel Gold Rush. Gold Rush is een Gerstlauer infinity Coaster die je driemaal lanceert en doorheen twee inversies voert.

Op een zomerse dag in juli besloten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw attractiepark Slagharen te bezoeken. Dit park is in 2 gedeeltes opgedeeld, die worden verbonden door een mainstreet. De topattractie van het park is Gold Rush, een Gerstlauer Triple Launch Coaster. Daarnaast hebben ze ook een Mine Train van Vekoma en een indoor waterbaan met ronde bootjes gethematiseerd in het thema van het Wilde Westen.

Tijdens Winter Slagharen is het park ondergedompeld in een magische sfeer met heel veel lampjes, kampvuren en kerstbomen. Alle attracties zijn dan ook geopend en je kan zelfs genieten van een aangepaste 4D-film genaamd Polar Expres. Daarnaast kan je in het Winter Western Village je schaatsen aantrekken om een rondje te maken op de ijsbaan. De dag wordt telkens afgesloten met een lichtjesparade nl. de avondshow Miracle of Lights. Hierbij maakt men gebruik van projecties, lasers en vuurwerk. Themeparkfreaks Greet en Michael brachten een bezoekje aan dit evenement en brachten onderstaande foto’s mee.

Themeparkfreaks Greet en Michael maakten in september een reis doorheen Duitsland en Nederland. Hierbij maakten ze ook een stop in Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Dit Nederlandse park bestaat uit twee gedeeltes met attracties die verbonden zijn door een mainstreet met verschillende winkels en restaurants. De blikvanger van het park is natuurlijk Gold Rush, maar ook een ritje op de unieke darkride Wild West Adventure mag niet ontbreken tijdens je bezoek. Daarnaast heeft het park ook nog een leuk subtropisch zwembad genaamd “Aqua Mexicana”.

Tijdens een weekendje in Landal Orveltermarke met de hele familie ging Themeparkfreak Maarten een dagje naar Attractiepark Slagharen. Slagharen is een gezellig, mooi parkje met een topachtbaan Gold Rush. Daarnaast zijn er tal van leuke draaimolens en vind je er een leuke darkride Wild West Adventure. Geniet mee van de foto's.

Themeparkfreaks Tim en Bob trokken onlangs naar Attractiepark Slagharen. Het park knapte de laatste jaren de volledige ingang op en legde een tunnel aan, zodat je niet langer over de openbare weg moet om deze ingang te bereiken. In het park kan je heel wat nostalgische attracties te ontdekken zoals een Enterprice, een Octopuss, de Troika en een Condor. Toch een van de belangrijkste redenen voor ons om dit park te bezoeken. Maar het is niet alleen nostalgie dat de klok slaagt in dit park, sinds 2017 heeft het park haar oude Schwarzkopf achtbaan ingeruild voor een nieuwe blikvanger. Gold Rush is een Gerstlauer infinity Coaster die je driemaal lanceert en doorheen 2 inversies voert.

In het Nederlandse Slagharen, daar kan je veel beleven! Nieuw dit jaar is de voetgangerstunnel die de park en de hoofdingang verbindt en het indrukwekkende klim- en klauterpark Black Hill Ranger Path. Het parcours is zeer divers, waarbij men bij de ropecourse maar liefst 36 obstakels trotseert om aan de overkant te komen. Voor de echte waaghalzen is er een 115 meter lange rollglider, waarmee men in ruim 30 seconden tijd naar beneden vliegt. De klimliefhebbers kunnen naar hartenlust klimmen op de 8 meter hoge klimwanden. Voldoende op voorhand reserveren voor de rollglider is een gouden tip die we onze lezers hier willen meegeven. Zo probeerden wij rond 14u de rollglider uit te proberen, maar helaas was de attractie al helemaal volgeboekt voor die dag.

Themeparkfreak Dimitri trok samen met Frederick en Jos naar Slagharen. Een met Black Friday aangekocht abonnement lag aan de oorzaak van deze reis en zo kwamen ze aan hun trekken met hun eerste park voor dit seizoen. Voordat de lanceerachtbaan Gold Rush het gezelschap in hogere cowboysferen bracht, nam Dimitri heel wat foto’s om met iedereen te delen!

Themeparkfreaks Michael en Greet trokken tijdens het openingsweekend van het nieuwe seizoen naar Slagharen. Een van de grootste nieuwigheden dit jaar is de volledig vernieuwde toegang van het park. Uiteraard is de grote blikvanger in het park sinds vorig jaar de gelanceerde achtbaan Gold Rush, die zelfs met zeer koude temperaturen toch haar rondjes rijdt. Om even op te warmen bekeken deze Themeparkfreaks ook de nieuwe show, waarin Randy en Rosie de hoofdrol spelen in het American Circus Theater.

De Themeparkfreaks trokken tijdens het laatste winterweekend van het Miracle Of Lights evenement naar het Nederlandse Attractiepark Slagharen. In het park is Gold Rush uiteraard de belangrijkste attractie, een achtbaan gebouwd door Gerstlauer, die tot driemaal gelanceerd wordt. Verder genieten we telkens weer van de vele classics die het park te bieden heeft zoals de Rodeo Ride, Enterprise, Condor en Troika attractie. We besloten ook een kijkje te nemen bij de ijs show, welke een leuk tussendoortje bleek te zijn. De dag werd afgesloten door een heuse lichtjesparade met aansluitende licht en vuurwerkshow.

Onlangs trokken de Themeparkfreaks naar het Nederlandse dorp Slagharen, waar attractie- en vakantiepark Slagharen gelegen is. In het park opende dit jaar met Gold Rush een gloednieuwe achtbaan. We konden natuurlijk niet anders dan deze te gaan uittesten. We genoten uiteraard ook van de vele andere attracties, waaronder enkele klassiekers zoals een Troika, Condor en Enterprice.

Pretparkliefhebbers Michael en Greet bezochten onlangs Attractiepark Slagharen. Uiteraard deden ze dit om de gloednieuwe achtbaan Gold Rush te ontdekken. Deze achtbaan wordt tot driemaal gelanceerd en bereikt een snelheid van 95 km/u. Dit maakt ze de snelste achtbaan met inversies van Nederland. Ze genoten ook van ritjes op klassieke attracties als de Enterprise, Tomahawk, Eagle en vele anderen. Verder bezochten we de parkshows, een volledig nieuwe circusshow en eentje met paarden.

Op 2 maart waren we uitgenodigd bij Attractie – en vakantiepark Slagharen om de bouwwerf te bezoeken van de gloednieuwe achtbaan Gold Rush. Deze achtbaan vervangt de oude Thunder Loop, die na 37 jaar het park moest verlaten. Tijdens een werfbezoek in Attractie – en vakantiepark Slagharen konden we ontdekken hoe ver de werken gevorderd zijn voor de nieuwe achtbaan Gold Rush. De bouw schiet goed op, momenteel staat al bijna de helft van de track recht. Gold Rush zal de eerste triple launch coaster van Nederland worden en meteen ook de snelste achtbaan met inversies van Nederland zijn. Met 95 km/u zal deze achtbaan 5 km/ sneller zijn als Baron 1898 in de Efteling en Express: Platform 13 in Walibi Holland. Maar dat is niet alles, dit wordt ook meteen de tweede snelste achtbaan van Nederland. Enkel Goliath in Walibi Holland doet het beter met 106 km/u.

In Slagharen kwam een icoon tot stilstand, traantjes werden weggepinkt, maar ondanks het afscheid wordt er nu volop uitgekeken naar de toekomst. Thunder Loop mocht 37 jaren het beste van zichzelf geven en zal voor altijd in het geheugen gegrift staan als het icoon van het park. De toekomst brengt een nieuwe, spectaculaire achtbaan naar het park met Gold Rush. Deze zal gebouwd worden door Gerstlauer.

We trokken opnieuw naar het gezellige Slagharen, waar we de nodige ritjes maakten op Thunderloop, die na 37 jaar het park verlaat. Deze achtbaan wordt vervangen door de spectaculaire achtbaan Gold Rush in 2017. Verder genoten we van klassiekers als de Enterprise, Eagle en de compleet vernieuwde El Torito.

Onlangs trokken de Themeparkfreaks richting Slagharen, waar ze een zeer gezellig dagje beleefden. We maakten heel wat ritjes op Thunderloop die ons gaat verlaten na 37 jaren dienst. Maar in Slagharen daar kan je veel beleven, veel meer dan enkel Thunderloop. We genoten van onze ritjes op klassieke attracties als de Enterprise, Tomahawk, Eagle en vele anderen. We ontdekten de volledig vernieuwde Octopus attractie El Torito en de mooi nieuwe aankleding. Verder bezochten we de parkshow, die zeer leuk was. Ons leuke, nostalgische dagje brengen we in beeld in een leuk fotoalbum.

De Themeparkfreaks trokken naar Nederland, waar ze een drietal parken bezochten op één dag. Het tweede park op hun planning was Slagharen. Na een bezoekje aan het nostalgische De Waarbeek, genoten de Themeparkfreaks van de Nostalgische attracties in dit zusterpark van Bobbejaanland, waar je opnieuw de attracties kan ervaren die je nu mist in het Kempische park. Onder die attracties zijn klassiekers als Tomahawk, Eagle, Octopuss en de Enterprice zeker en vast de toppers. Maar we zouden geen achtbaangekken zijn, mocht de hoofdreden van ons bezoek niet de legendarische Thunderloop zijn. Een achtbaan gebouwd door Schwarzkopf. Deze achtbaan opende in 1979 en loopt sinds de renovatie eerder dit jaar soepeler dan ooit. Uiteraard werden in dit park de nodige foto’s gemaakt.

De Themeparkfreaks bezochten het gezellige Slagharen gelegen in de gelijknamige gemeente te Nederland. In het park vind je heel wat nostalgische attracties terug waaronder enkele toppers van de Duitse bouwer Schwarzkopf, Octopuss een octopuss attractie, Apollo, een zweefmolen, Enterprice en de fantastische achtbaan Thunderloop. Ook van de Duitse fabrikant Huss staan er heel wat nostalgische attracties, Tomahawk, een troika, Condor en Piraat een schommelschip. Op het ogenblik van ons bezoek vond het Mardi Grass evenement plaats, wat zeer leuk was. We namen heel wat foto’s die we willen delen met jullie.

Themeparkfreak Dries trok onlangs naar Slagharen, een park gelegen in het gelijknamige dorp in Nederland. In het park vind je heel wat nostalgische attracties terug zoals een Troike, Condor, Octopus en Enterprise. De blikvanger blijft ongetwijfeld Thunderloop, die gebouwd werd door de legendarische fabrikant Schwarzkopf. Ook al is de toekomst van deze achtbaan onzeker, ze blijft veel mensen verblijden met geweldige ervaringen. Dries deelt met veel plezier zijn foto’s met jullie.

De Themeparkfreaks trokken naar Slagharen waar ze van de Nostalgische attracties genoten in dit zusterpark van Bobbejaanland. Onder die attracties zijn klassiekers als Tomahawk, Eagle, Octopuss en de Enterprice zeker en vast de toppers. Maar we zouden geen achtbaangekken zijn, mocht de hoofdreden van ons bezoek niet de legendarische Thunderloop zijn. Een achtbaan gebouwd door Schwarzkopf. Deze achtbaan opende in 1979.

In Slagharen daar kan je veel beleven, heel wat nostalgische attracties staan klaar voor uren plezier te maken. De Themeparkfreaks trokken er naartoe en genoten van heel wat klassiekers, terwijl sinterklaas pakjes uitdeelde. Aan het einde van de dag genoten we nog van een mooie lichtparade.

We trokken met enkele Themeparkfreaks richting Slagharen, een parkje dat bol staat van nostalgische attracties als een enterprice, troika, octopuss en uiteraard de blikvanger Thunderloop, een Looping Star achtbaan gebouwd door Schwarzkopf. Tijdens ons bezoekje vond het Miracle Of Lights Festival plaats, een zeer leuk evenement, waar we leuke foto’s van maakten.