Foto’s Attractiepark Duinen Zathe

Op 12 juli bezochten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw Hannelore het park Duinen Zathe. Dit verkeers- en attractiepark heeft twee achtbanen, een spookhuis en heel wat kinderattracties. Het park werkt met een all-in formule waardoor je niet meer hoeft te betalen voor snacks en drank. Duinen Zathe is vooral op kinderen gericht maar heeft met de London City Coaster en Super Nova toch 2 stevige attracties in hun aanbod. Geniet mee van het park met enkele foto’s.

Het Nederlandse pretpark Duinen Zathe, gelegen te Appelscha, biedt bij de toegangsprijs niet enkel de attracties aan, maar ook onbeperkt smullen van frietjes, snacks en limonade. Onder de attracties kan je twee achtbanen terugvinden, als eerste de kinderachtbaan Spur & The Big Apple. De grootste achtbaan is afkomstig van het Nederlandse kermiscircuit en kreeg de naam London City Coaster. Verder kan je hier een spookhuis, botsauto’s en kinderattracties vinden.

Het Nederlandse Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha is rond 1958 begonnen als koffie- en theeschenkerij. De toenmalige eigenaar bouwde zelf houten speeltoestellen en plaatste deze op het terrein, achter en naast de koffie- en theeschenkerij. De speeltuin moderniseerde en er kwamen attracties zoals autoscooters, oldtimers en carrousels bij. In 2002 moest het park zelfs een halve kilometer verhuizen wegens plaatsgebrek. Duinen Zathe kent, net als enkele andere Nederlandse of Duitse parkjes, een all-inclusive aanbod. Je kan er de hele dag onbeperkt genieten van de attracties, maar ook van koffie, thee, cappuccino, diverse soorten limonade, frietjes, sauzen, snacks, dagsoep, broodjes, fruit en waterijs. Op 13 oktober 2018 gingen ook wij er het aanbod eens uitproberen!

De Themeparkfreaks bezochten onlangs het bescheiden Nederlandse park Attractiepark Duinen Zathe. Het park biedt een zeer voordelige formule aan, de toegangsprijs bedraagt €14.50, daarin inbegrepen zit de toegang tot alle attracties maar ook heel wat snacks en drinken zo veel je maar wil. In het park vinden we onder de attracties twee achtbanen terug, een Big Apple en een Zyklon achtbaan. Verder maakten we ritjes op de klassieke botsauto’s, een zweefmolen en het griezelige spookhuis.