Foto’s Amusementspark Tivoli

Op hun vierdaagse rondreis in Nederland, brachten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw een bezoekje aan Amusementspark Tivoli. De hoofdreden hiervoor was de Zierer achtbaan die in het pretpark staat. Daarnaast waren er ook attracties zoals De Regenboogreis en een Huss molen Bee Bee. Na een paar ritjes op Bee Bee, sloten ze hun dag af in het spookhuis Het Griezelbos. Dit parkbezoekje leverde enkele leuke foto’s op.

Themeparkfreak Tim bracht samen met Rik een bezoekje aan het Nederlandse kinderpretparkje Tivoli. Ze kwamen in de eerste plaats voor de Zierer achtbaan met de eenvoudige naam Achtbaan. Vervolgens maakte ze een toertje in Spookhuis 'Het Griezelbos' en een ritje op de Huss molen Bee Bee. Ook de Regenboogreis was een absolute must do. Om hun bezoekje af te ronden stapten ze nog even in de nieuwe attractie Tivoli's 4D Bios. Met enkele foto's blikken we terug naar hun dag.

Park Tivoli of Amusementspark Tivoli is een Nederlands attractiepark gelegen in Berg en Dal, nabij Nijmegen. Op zaterdag 14 juli bezochten de Themeparkfreaks dit knusse pretparkje, vooral om een ritje te maken op de achtbaan van het park, namelijk een Tivoli medium van Zierer, maar we maakten ons ook schuldig aan een rondvaart op De Regenboogreis en een duizelingwekkend ritje op de flatride Bee Bee.

Amusementspark Tivoli is gelegen in Nederland, het park biedt heel wat plezier aan gezinnen met jongere kinderen. In het park vinden we een Zierer Tivoli aan, de Achtbaan genoemd. Wij bezochten dit gezellige parkje en brachten leuke foto's mee.