Foire de Printemps de Lille: 31 maart 2018 – 1 mei 2018

De attractielijst van de Foire De Printemps in Lille is bekend gemaakt! Van 31 maart tot en met 1 mei komen 70 kraampjes naar de Esplanade du Champs de Mars in Lille om daar deel te nemen aan de lentekermis. Er zullen 16 attracties, die geklasseerd kunnen worden als grootvermaak, naar Lille afzakken. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de kermis zal ook de rollercoaster Tattoo aanwezig zijn!

 

Achtbaan fans kunnen zich verheugen want de rollercoaster Tattoo, van de exploitant Carobbé, zal voor de aller eerste keer in de geschiedenis van deze kermis naar Lille komen. Het is daarbij ook een uitgelezen kans voor de Belgen en Nederlanders om de attractie uit te proberen want het is de eerste keer dat de rollercoaster zo Noordelijk komt sinds dat deze rondreist onder exploitant Carobbé. Naast Tattoo zal ook de family coaster 1001 Pattes (La Pomme), van de exploitant Guevar, aanwezig zijn.

Naast de achtbanen komen er ook heel wat thrill rides zoals de Booster “Vertical Limit” van Baillet, de Freak Out “X-Factory” van Delaporte en de Roll Over “Shaker” van Matthieu. Klassiekers zoals de botsauto’s, een spookhuis, glazen doolhof en hunhouse zijn natuurlijk ook van de partij. Een Break Dance, glijbaan en een kettingmolen kunnen uiteraard ook niet ontbreken.

De volledige lijst van het grootvermaak vind je hieronder, net zoals heel wat video’s.

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Américan Skooter – Delannoy (Autoscooter)
Universal Skooter – Onbekend (Autoscooter)
Le Mistral – Calain (Bidule)

1001 Pattes (La Pomme) – Guevar (Family Coaster)
Le monde de Jurassic Park 3D – Onbekend (3D Dark ride)
Le Sphinx – Marchal (Glazen Doolhof)

Magic Glass – Caron (Rutsche)

Mexico – Gélu (Funhouse)
New Dance – Baillet (Break Dance)
Palais du Rire – Onbekend (Funhouse)
Pouss-Pouss – Onbekend (Kettingmolen)
Shaker – Matthieu (Roll Over)
Tattoo – Carobbé (Spinning Coaster) NIEUW
X-Factory – Delaporte (Freak Out)
Vertical Limit – Baillet (Booster)

 

 

 

 

Bronnen: Foire Aux Manèges De Lille – Officiel, Kermisland