Bezochte pretparken België

logo bobbejnaalandrsz_home-icon rsz_social-facebook-box-blue-icon rsz_twitter-iconrsz_google-maps-iconxine Bobbejaanland is een gezellig pretpark in de Belgische kempen. Het park biedt voor ieder wat wils. De echte adrenaline zoekers kunnen bijvoorbeeld terecht in de Sledghammer of Typhoon.Je kan in het park ook meerdere familiale achtbanen terugvinden, zoals bijvoorbeeld Bob Express en Oki Doki.

 

logo walibirsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconrsz_places-mail-message-icon rsz_google-maps-icon xine Walibi Belgium is gelegen in het Belgische Waver.Dit park is eerder gericht op jongeren, maar ook gezinnen met kinderen vinden er voldoende attracties.Een van de topattracties in het park is Dalton Terror, een vrije val toren van maar liefst 77 meter hoog. Met Weerwolf heeft het park de voorlopig enige houten achtbaan van België in hun aanbod.

logo bellewaerdersz_home-icon rsz_social-facebook-box-blue-iconrsz_twitter-iconrsz_places-mail-message-iconrsz_google-maps-icon xine Bellewaerde is gelegen in Ieper. Dit park combineert attracties met een heleboel dieren.De grote troef van dit park is toch wel het groene karakter. Enkele toppers zijn zeker de Boomerang achtbaan (dit was de eerste in zijn soort) en Niagara, een supersplash die je gegarandeerd een nat pak bezorgt.

 

logo bouwdewijnparkrsz_home-icon rsz_places-mail-message-icon rsz_google-maps-icon xine Bouwdewijn Seapark is gelegen in het charmante Brugge.Dit park richt zich voornamelijk op de dolfijnen en andere zeedieren, maar heeft ook een collectie attracties.De must se in het park is zeker en vast de Dolfijnenshow, maar bezoek ook zeker de zeeleeuwenshow.

 

logo mega speelstadrsz_home-icon rsz_social-facebook-box-blue-icon rsz_places-mail-message-icon rsz_google-maps-icon Mega Speelstad is een groot indoor pretpark dat zich richt op kinderen. Ouders mogen hun kroost in dit park gratis vergezellen.

logo plopsa de pannersz_home-icon rsz_social-facebook-box-blue-icon rsz_twitter-iconrsz_places-mail-message-iconrsz_google-maps-icon xine Plopsaland de Panne is het best bezochte en snelst groeiende pretpark van België. Het park staat uiteraard volledig in teken van de vele figuren uit de studio 100 reeksen zoals: Kabouter Plop, Samson en Gert, Mega Mindy en vele andere.Voor de kinderen zijn er meer dan voldoende attracties, maar ook volwassenen kunnen zeker een super dagje beleven.Met Anubis, een gelanceerde achtbaan van Gerstlauer hebben ze volgens vele fans zelfs de beste achtbaan van België gebouwd.

 

 logo plopsa indoor hasseltrsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-icon rsz_twitter-icon rsz_places-mail-message-iconrsz_google-maps-icon Plopsa Indoor Hasselt is een bescheiden indoor pretpark dat vooral mikt op ouders met schoolgaande kinderen.Ook in dit park vind je uiteraard vele studio 100 vriendjes terug.

 

logo coorsz_home-iconrsz_social-facebook-box-blue-icon rsz_twitter-iconrsz_places-mail-message-iconrsz_google-maps-icon Plopsa coo is gelegen in de Belgische Ardennen, in het dorp Stavelot. Iedereen kent uiteraard wel de watervallen van Coo,dit park ligt vlak aan deze watervallen.Dit park is voornamelijk een goed weer park, dan komt het volledig tot zijn recht. Met zijn groene karakter en de vele studio 100 figuurtjes, beleef je hier zonder twijfel een super gezellige dag.Het park biedt 2 super leuke achtbanen aan, Vicky The Ride, een spinning coaster van Gerstlauer en Halvar, een ware terreincoaster.