Artikels » Kerst in Disney (2014-2015)

Kerst is de meest magische tijd van het jaar en zou eigenlijk vééél langer moeten duren.

En dat doet het nu ook! Vanaf 10 november is het elke dag Kerst in Disneyland Parijs en dat twee hele, schitterende maanden lang!

Mickey en zijn vriendjes zijn geweldig opgewonden! Samen met alle andere figuren van het new generation festival staan ze te popelen om je mooiste en vrolijkste kerstdromen te laten uitkomen.

Stel je een dag voor vol plezier en vermaak … van sneeuwvlokken proberen te vangen op Main Street, U.S.A – want daar sneeuwt het elke dag! – tot handen (of pootje) schudden met je favoriete Disney figuren!

Ontmoet Mickey, Minnie, Kerstman Goofy en Rapunzel en Flynn Rider. Breng zeker ook een bezoekje aan de Kerstman in Disney’s Santa Claus Village. Je verlanglijstje kun je op de post doen in zijn eigen postkantoor!

72_1

Als de zon ondergaat…. stijgt de feeststemming tot grote hoogte met Mickey en de wervelende zang en dans van Disney showtime spectacular viert Kerst!
Dat mag je dit jaar zeker niet missen!

En stel je dit eens voor: samen met allemaal andere gezinnen genieten van het ontsteken van de lampjes in de Kerstboom tijdens de Christmas Tree Lighting Ceremony. Om daarna al die vrolijke gezichten opnieuw te zien oplichten tijdens de Disney’s Fantillusion Parade, een festival van licht. En juich uit volle borst de Kerstman toe wanneer hij afscheid van je neemt in Main Street, U.S.A – maar niet getreurd, volgens ons zie je hem heel snel weer!

Was het maar elke dag Kerst in Disneyland Parijs? Dat is het ook! Vind je dat het eigenlijk nog steeds te kort duurt, bedenk dan maar dat al die heerlijke herinneringen aan Disneyland Parijsvoor altijd bij je blijven.