Nieuwe naam en trein voor grote Belgische kermisachtbaan

De Belgische kermisachtbaan die we voorheen kenden als Rollercoaster stond de laatste weken opgesteld op de Antwerpse Sinksenfoor. Daar konden de bezoekers merken dat de baan een nieuwe naam kreeg en sinds kort ook een nieuw treintje.

 

Rollercoaster ging in het verleden al door het leven als Big Roller Coaster, Magic Railway en tijdens winterevenementen als Christmas Ride. Sinds dit seizoen draagt de baan de naam Tattoo / Infinity Coaster. Deze baan is van het type Zyklon Coaster en is in handen van Lapère/Bufkens.

 

 

Buiten de nieuwe naam staat er sinds kort ook een nieuw treintje op de baan, dat geen gebruik maakt van schouderbeugels zoals de oude treintjes, maar wel van een heupbeugel en gordels. Mogelijk zullen in de toekomst ook de andere oude treintjes vervangen worden.

 

 

Bron en foto’s: Coaster-Count, Themeparkfreak Tristan