Nieuwe achtbaan in volle opbouw in Conny-Land

In het Zwitserse pretpark Conny-Land kon je al twee achtbanen vinden: de speciale PAX Coaster Cobra en de kleine achtbaan Cobralino, die enkel voor kinderen bedoeld is. Binnenkort komt daar een nieuwe bij.

 

Het Zwitserse pretpark Conny-Land investeert sinds de sluiting van haar dolfinarium volop in nieuwe attracties. Momenteel is in het park een nieuwe achtbaan in opbouw, welke volgens de aankondigingsborden nog dit jaar zal openen.

Het gaat om een Roller Ball-achtbaan die gebouwd wordt door de Zwitserse fabrikant Ride Engineers Switzerland (RES). Een vergelijkbare achtbaan vind je met Wilde Hilde in het Duitse pretpark Schwaben Park.

 

 

Antares, zoals de nieuwe achtbaan zal gaan heten, is 20,5 meter hoog, 88 meter lang en zal een snelheid behalen van 25,2 km/u.

Tijdens de rit zullen de bakjes heen en weer schommelen waardoor er een uniek effect ontstaat dat enkel te beleven is op de Roller Ball-achtbanen. Bijzonder aan de achtbaan is het feit dat deze op een dak gebouwd werd.

 

Bronnen: Conny-Land

Foto’s: Tristan Indigne – Themeparkfreaks.eu