Nieuwe achtbaan Fast & Furious: Hollywood Drift in opbouw in Universal Studios Hollywood

In het Amerikaanse pretpark zijn de eerst trackdelen zichtbaar van de nieuwe achtbaan Fast & Furious: Hollywood Drift. De geruchten rond deze achtbaan gingen al een tijdje de ronde, maar het park heeft pas recent de baan echt bekendgemaakt.

 

De nieuwe achtbaan Fast & Furious: Hollywood Drift zal geopend worden in 2026. Het wordt een innovatieve achtbaan met draaiende karretjes. De baan wordt vervaardigd door Intamin Amusement Rides, maar heel veel details werden er voorlopig nog niet vrijgegeven.

Fast & Furious: Hollywood Drift zal zich bevinden in het Upper Lot-gebied van Universal Studios Hollywood. Bezoekers zullen een wachtruimte betreden die aangekleed is als een garage met bakstenen muren. De karretjes van de treinen op de achtbaan zullen aangekleed worden naar de auto’s uit de filmreeks.

 

Enkele beelden van de bouwwerken.

 

 

Bron en foto: Universal Studios Hollywood