Drayton Manor maakt naam nieuwe achtbaan bekend

Het Britse pretpark Drayton Manor zal dit jaar een nieuwe rollercoaster openen. Het wordt een gelanceerde spinning coaster van de Zwitserse fabrikant Intamin. Het gaat om een gelanceerde Family Coaster. De nieuwe achtbaan zal de naam Gold Rush krijgen.

 

Drayton Manor opent dit seizoen het nieuwe themagebied Frontier Falls, een gebied in het teken van het Wilde Westen en de goudzoekers. Ook de nieuwe achtbaan, die gebouwd werd door Intamin Amusement Rides, zal onderdeel uitmaken van dit gebied en kreeg de naam Gold Rush.

Behalve de achtbaan kan je in dit gebied de Intamin theekopjesmolen Blasting Barrels vinden, alsook het Falls Theater en Sheriff’s Showdown, een interactieve shooter-attractie. Verder vind je er de Vekoma Mad House The Haunting. Deze attracties maakten al deel uit van het park, maar kregen een nieuwe naam en werden in een nieuw jasje gestopt.

 

 

De nieuwe achtbaan Gold Rush wordt omschreven als een family thrill-coaster. De baan zal zowel een normale liftheuvel als een bandenlancering bevatten. Een precieze openingsdatum is nog niet bekend, al lijkt dat niet heel lang meer te gaan duren, want er worden al volop testritten gemaakt.

 

 

Bron: Drayton Manor