Nieuwe attractie Wolf Legend geopend in Gardaland

Onlangs opende het Italiaanse pretpark Gardaland haar nieuwe attractie Wolf Legend. Het was de CEO zelf die de attractie opende. Tijdens de ceremonie brandde zij het touw door met een fakkel.

 

 

Wolf Legend is een attractie met een hoogte van 25 meter. De nieuwe attractie werd gebouwd door SBF Visa. Je betreedt de attractie via een poort die onder een grote boomstronk ligt. Tijdens de rit wordt gebruikgemaakt van visuele effecten als lichtflitsen en rook. De avonturiers beginnen hun rit aan boord van de gondel, begeleid door de geluiden van ritueel gezang. Je beklimt de achthoekige toren, omringd door sprankelende te ontcijferen symbolen en buitengewone lichteffecten. Bezoekers kunnen een ritje maken vanaf een minimumlengte van 105 cm.

Het verhaal achter de attractie is dat van vervloekte wolf. Het dier werd versteend met zijn bek wijd open. De bezoekers moeten de hoogte trotseren, een ritueel uitvoeren en zichzelf in de bek werpen om zo de vloek te verbreken.

 

Bron en foto’s: Gardaland