Nieuwe achtbaan Let’s Race in geopend in Fééryland

Het Franse pretpark Fééryland ging vroeger door het leven als Bal Parc, maar bleef in 2023 gesloten om te transformeren naar het huidige Fééryland. In het park kwamen al meerdere nieuwe attracties, maar er zijn nog meer op komst, waaronder een en nieuwe achtbaan.

 

Tal van nieuwe attracties werden aangekondigd voor het getransformeerde pretpark Fééryland. Een van die attracties is een nieuwe achtbaan. Deze nieuwe achtbaan kreeg de naam Let’s Race en werd gebouwd door het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group. De baan is van het type Race Coaster.

De transformatie van het park kwam er om het park minder te richten op enkel kinderen, maar meer op het hele gezin. Hiervoor openden dit jaar al enkele nieuwe attracties.

 

 

 

 

 

 

 

Bron en foto’s: TPF