Ruim 160 attracties aanwezig op Geldern Pfingstkirmes

Dit jaar vindt de “Pfingstkirmes” in het Duitse Geldern plaats van 27 tot en met 30 mei 2023. Geldern ligt net over de grens bij Venlo. Grote publiektrekkers dit jaar zijn Wilde Maus van Barth, Hangover The Tower van Schneider en Jekyll & Hyde van Thelen.

 

 

Vuurwerk
Rondom de kermis is een uitgebreid randprogramma. Zo is er direct na de opening op zaterdag een Happy Hour met aanbiedingen op de attracties en dinsdag vindt de traditionele familiedag plaats. De kermis wordt op dinsdag 30 mei afgesloten met een grote vuurwerkshow.

 

Attractielijst
Hieronder volgt de lijst van attracties.

Wilde Maus – Barth

Break Dancer – Dreher-Vespermann

Rock Express – Eul

Disco Fieber – Schramm

Twister – Deinert

Hangover The Tower – Schneider

Predator – Kaiser

Jekyll & Hyde – Thelen

Fuzzy’s Lachsaloon – Rasch

Ghost – Burghard

Phaenomenon – Marschall

Autoscooter “Highway No. 1” – Schneider

 

 

Bron en foto: geldern.de