No Limit: nieuwe thrillride voor Franse kermissen

De Franse exploitant Greg Juge heeft een thrillride gekocht. Het gaat om No Limit, een attractie die jarenlang in Noorwegen rondreisde en recent verkocht werd naar het Verenigd Koninkrijk. Dit is een Inversion 12 gebouwd door KMG.

 

De Franse exploitant Greg Juge heeft met No Limit een nieuwe thrillride in handen. Het gaat om een Inversion 12 gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG in 2010. De attractie reisde jarenlang rond met de Noorse exploitant Lunds Tivoli tot deze de attractie verkocht in september 2022 aan de Britse exploitant Rowlands.

Rowlands pakte met de attractie voor het eerst uit op Winter Wonderland in Exeter. Lang hielt de exploitant No Limit niet in handen, want 6 maand na de aankoop werd de attractie alweer verkocht aan Greg Juge. Deze zal er mee rondtoeren op de Franse kermissen, waarschijnlijk vooral in het zuiden van Frankrijk.

De eerste kermis wordt het Pinksterenfeest in Teste-de-Buch en daarna verhuisd deze naar de kermissen van l’Aire-sur-l’Adour en La Brède, die beide in juni doorgaan.

 

Bronnen: Les Fêtes de Provence et d’Ailleurs, Polypweb