Het 18e Elite Cheerleading Championship vindt opnieuw plaats in Movie Park Germany

Van 27 tot 29 mei 2023 wordt voor de 18e keer het Elite Cheerleading Championship gehouden. Ook dit jaar vindt dit plaats in het Duitse Movie Park Germany.

 

De beste Cheerleaders komen weer samen in Movie Park Germany. Tijdens het Elite Cheerleading Championship komen namelijk meer dan 6.000 atleten uit heel Europa en uit verschillende continenten voor de 18e keer samen om te strijden om titels, trofeeën en kwalificaties. De spectaculaire dansjes, choreografieën en piramides vergen niet alleen sportieve topprestaties van de deelnemende teams, maar verbazen ook menig toeschouwer. Het kampioenschap vindt plaats tijdens het Pinksterweekend.

Het Elite Cheerleading Championship biedt deelnemers de mogelijkheid om in een sportieve sfeer te strijden tegen tal van internationale teams en nationale kampioenen uit andere landen en speciale prijzen mee naar huis te nemen. De jury bestaat uit enkele van de meest gerespecteerde en getalenteerde cheerleaders en coaches van de gerenommeerde Amerikaanse en Europese teams. Bovenal maakt het internationale startveld het Elite Cheerleading Championship tot een uniek Europees cheerleading evenement. Daarom worden er dit jaar talrijke gasten verwacht in Studio 7 van Movie Park Germany.

 

Bron en foto: Movie Park Germany