Feuer Alarm: nieuw spookhuis op de Duitse kermissen

De Duitse exploitant Willi Schmidt heeft een nieuwe attractie aangekocht. Het gaat om een funhouse met de naam Feuer Alarm. De première was voor het Frühlingsfest van Wilhelmshaven.

 

De familie Schmidt uit het Duitse Wardenburg heeft er een nieuwe attractie bij. Met Feuer Alarm kochten ze een funhouse aan die geschikt is voor jong en oud. De attractie werd gekocht bij een Tsjechische fabrikant en telt 4 verdiepingen. Feuer Alarm is 22 meter lang, 6,5 meter diep en 12 meter hoog. De attractie was voor het eerst terug te vinden op het Frühlingsfest van Wilhelmshaven dat liep van 25 maart tot en met 2 april 2023.

Daarna reisde deze door naar de Frühjahrsmarkt van Emden dat liep van 6 april tot en met 10 april 2023. Andere geplande evenementen zijn alvast de Ostermarkt van Aurich van 14 april tot en met 18 april 2023 en de Frühjahrsmarkt van Westerstede dat loopt van 5 mei tot 8 mei 2023.

 

In onderstaande video ziet u de attractie vanaf 1 minuut en 19 seconden.

 

Bronnen: Kirmes Plaetze, Kirmes Forum, Ride Index

Foto: Mirco Wolf (Kirmes Forum)